20X MUSTHAVES

Kennen jullie de webshop Toddlers and Tees al? Of kan ik beter zeggen: kennen jullie deze webshop ” nog “? Deze mooie kinderkleding webshop is van eigenaresse gewisseld en vanaf nu staat Anne aan het roer van deze toffe online kidsfashion webshop. Ik heb er snel een kijkje genomen en stuitte op teveel leuks! Dat ik meteen zo enthousiast was kwam mede doordat ze een groot deel van mijn favoriete kinderkleding merken verkopen, waaronder Mini Rodini en Sproet & Sprout. Vorige week mocht ik er een aantal items shoppen voor Kindermodeblog en voor Oliver, maar misschien wist je dat al, omdat je vrijdag naar mijn Insta stories hebt gekeken. Omdat ze zoveel leuks hebben, heb ik vandaag nog een iets uitgebreidere selectie met musthaves gemaakt, waarvan ik zeker weet dat ze in elke kast goed van pas komen! Wat vooral opvallend is, is dat bijna de gehele collectie bestaat uit zachte en sweatachtige stoffen. En laat dat nou precies zijn waar we tijdens deze quarantaine periode nog meer behoefte aan hebben: als het maar comfortabel is. Ook het kleurbeeld bestaat uit veel aardse tinten die allemaal heel goed te mixen en matchen zijn. Ik zou zeggen, doe jezelf een lol (en die leuke kid(s) van je) en zoek wat leuks uit! Ik heb hier alvast 20 favorieten geselecteerd…..

1. Trui Mini Rodini
2. Broekje Little Hedonist

3. Broekje The Campamento
4. Trui The Campamento5. Jas Gosoaky6. Shirt Mini rodini

7. Broekje Sproet & Sprout8. Legging Mini Rodini

9. Shirt Mini Rodini
10. Jas Mini Rodini
11. Jurk Mini Rodini
12. Jas Gosoaky
13. Pakje Sproet & Sprout
14. Hemdje The Campamento
15. Rok The Campamento
16. Korte broek Sproet & Sprout
17. Shirt Little Hedonist

18. Flared broek Little Hedonist

 

19. Shirt Sproet & Sprout

 

20. Bermuda Little Hedonist

Welke van deze 20 is jouw favoriet?

Klik hier om Styling.MetFred te volgen op Instagram!

Tags: , , ,

Plaats een reactie