DIT IS DE OUTFIT VAN HANNE

Vandaag wil ik een hele leuke outfit met jullie delen! Eentje waar ik heel vrolijk van wordt. Na een heleboel flatlays, kon ik afgelopen vrijdag ein-de-lijk deze look aanzien bij Hanne! En wat word ik daar blij van!! Deze outfit staat haar ge-wel-dig!! Ik vind dus de combinatie van een heel stoer item (het haaienshirt van Wauw Capow) met een zoet roze rokje het leukste wat er is! Ik geloof dat mijn handtekening hierin wel duidelijk naar voren komt ūüėČ Ik kreeg via Insta best wat vragen of ik maatadvies wilde geven voor het rokje. In principe vallen de rokjes van Le Big gewoon goed op maat, en mijn advies is neem zeker niet groter. Een rokje valt juist het mooist als ie misschien net iets te klein is. Bij een shirt of trui adviseer ik je juist het tegenover gestelde. Twijfel je daarover, neem dan ruimer en ga voor een beetje oversized. Dit staat vaak supercool en je hebt er langer plezier van. En denk je nu, maar en dat rokje dan, wordt ie dan niet veel te snel te klein? Mijn ervaring is van niet, met een rokje kun je vaak heel lang doen! Veel shopplezier gewenst!!

Shop de look van Hanne!
Jasje Le Big
Shirt Wauw Capow
Rokje Le Big
Kousen Le Big
Slippers Zara


Volg Styling.MetFred ook via Instagram!

Tags: , ,

Plaats een reactie