DEZE LEGGING IS EEN ECHTE SUMMER MUSTHAVE!

DEZE LEGGING IS EEN ECHTE SUMMER MUSTHAVE!

Door: Renske

Het is weer zaterdag!Werk- en schoolweek weer voorbij dus dat is wel even rustig.
Aan de ene kant vinden we steeds meer onze weg en aan de andere kant stapelen dingen zich op en kunnen de kids echt niet wachten om weer naar school te gaan.
Maar dat is vast herkenbaar 🙂

Gelukkig hebben we het mooie weer! (op vandaag na dan maar oké)
En in de achtertuin voelt het met zonnig weer al snel tropisch dus dat is echt heerlijk nu. Vorige week met Pasen hebben we het zwembadje al opgezet en misschien dat dat morgen of volgende week ook weer kan!
De kids willen ook alleen maar korte broeken aan maar op dagen dat de zon niet of ietsje minder schijnt is dat echt nog wel koud.
De compromis is dan om zomerleggings te dragen die lekker luchtig aanvoelen maar wel de benen bedekken.

En laat ik daar nou net een heel fijn exemplaartje van aangeschaft hebben voor Julie!
Als je mijn blogs langer volgt weet je dat ik panterfan van het eerste uur ben en naar mijn mening heeft MarMar Copenhagen het allermooiste panterpintje dat er bestaat in hun basic collectie.
Dit printje is al in allerlei uitvoeringen in onze kasten te vinden want de stofjes van MarMar zijn net zo mooi als het printje, en dat zegt wat!

In de nieuwe collecties van MarMar hebben ze dit printje steeds in nieuwe kleurcombinaties uitgebracht. Dus dezelfde fijne stof en het prachtige motief in andere kleuren.
En deze SS20 collectie is dat de Rose Stone Leo , een mooie combinatie van oudroze en lichtgrijs en ik vind ‘m echt geweldig. Deze legging sluit daarnaast heel mooi aan en is ook nog lang genoeg, een combi waar ik voor Julie de laatste tijd mee struggle omdat ze zulke lange benen krijgt.
Alles bij elkaar echt een topbroekie dus en ik kan ‘m iedereen aanbevelen! We hebben ‘m hier gecombineerd met een top van en sneakers van Zara.

Ken jij deze fijne leggings al? Je shopt deze hier!

 

 

 

 

 

Tags: ,

Plaats een reactie