MUSTHAVE LEGGING OLLIEJONES


Leggings?! Daar kun je er nooit teveel van hebben. Geen gedoe met moeilijke knopen en al helemaal niet als er dringend een plasje gedaan moet worden! En bij de kleintjes past een legging zo handig over een luier en ze kunnen er zo heerlijk vrij in bewegen, spelen, dansen en andere fratsen in uithalen. Uit praktisch oogpunt geven wij een legging dus al een dikke vette like. Maar een legging is niet alleen handig, er zijn ook leggings om op te vreten zo leuk! Onze cupido pijl schoot recht in de roos bij de pijlen leggings van OllieJones. Wij spotten deze bij webshop Minisonly en ons hoofd raakte daar zo van op hol dat we jullie hulp inschakelden bij onze keuze. Werd het geel of grijs? Het werd de goudgele variant en Nour voelt zich er kiplekker in. Ze kan er fijn in spelen en ziet er ook nog eens te cool uit. Wat vinden jullie van haar outfit?

Je kunt de legging shoppen bij Mini’s Only via deze link

20150408-_MG_7873

20150408-_MG_7868

20150408-_MG_7845

Via deze link kun je meerdere leggings bekijken

Wat vind jij van Nour d’r outfit?

Foto’s door Rianne Eilander