WEBSHOP TIP EN 14X MUSTHAVES LITTLE LEGENDS

Ken jij de webshop Little Legends al? Een tijdje terug vertelde ik jullie al over deze mega gave kinderschoenen webshop. Maar eigenlijk kun je Little Legends geen kinderschoenen webshop meer noemen, want ze hebben nog veel meer leuks dan dat! Daarom vind ik het hoogste tijd om jullie geheugen even op te frissen (inclusive myself he 😉 ) en deze webshop weer even met jullie te delen! Ze hebben heel veel leuke nieuwe items, zelfs een aantal hele toffe dingen in mama maten. Ik hou op met kletsen, maar laat jullie gewoon alvast wat zien! Ik heb 14 hele gave items uitgezocht…. check eeeeven die panter Dr Martens, de leuke rugzakken, en de supercoole slippers! Ohja, en de mega leuke UV kleding van Beach & Bandits!! Veel plezier met shoppen!


 # Schoenen Dr Martens 
# Jurk Shiwi

# Shirt Beach & Bandits
# Zwembroek Beach & Bandits
# Zwembroek Beach & Bandits
# UV Pak Beach & Bandits# Panter Vans

# Haarband Mimi & Lulu# Heuptasje Rucka Hula

# Laarsjes Enfant
# Rugzak Little Legends

# Rugzak Little Legends
# Flip flops Freedom Moses (OOK VOOR MAMA)# Flipflops Freedom Moses (OOK VOOR MAMA)

Tags: , , , ,

Plaats een reactie