10 MUSTHAVES LITTLE LEGENDS

10 MUSTHAVES LITTLE LEGENDS

Inmiddels kennen jullie de webshop Little Legends wel, toch? Little Legends is een mega leuke webshop die is opgericht door een vader en moeder die op zoek waren naar net iets stoerdere sneakers en schoenen. Nou, die zoektocht is goed geslaagd!!

Little Legends biedt daardoor een fijn en overzichtelijk aanbod van verschillende trendy kindersneakers en vrolijke accessoires, waaronder de leukste kindertassen. Er wordt telkens gezocht naar labels die inspireren en die iets unieks te bieden hebben. Bij Little Legends vind je dus steeds weer unieke items die een tikkeltje stoer zijn en gewoon mega hip!
Daarnaast kunnen wij uit ervaring met je delen dat elke bestelling in “Little Legends style” wordt ingepakt. En dit is echt een feestje kunnen wij je vertellen!!
Hieronder hebben we tien musthaves voor jullie geselecteerd, dan heb je een beetje een beeld welke merken sneakers, schoenen en accessoires er allemaal te vinden zijn op Little Legends! We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden, welke merken en welke items vinden jullie het leukste?!

#1 Vans old skool leopard

#2 Happy Days backpack

#3 Enfant thermoboots Leo Rose

#4 Novesta Star Dribble green

#5 Gosoaky Roger Rabbit

#6 Vans old skool V suede stud

#7 Dr. Martens Pascal Rainbow

#8 Spotted backpack 

#9 Enfant thermoboots leo camel

#10 Novesta Star Dribble brown

 

Welke van deze 10 nummertjes vind jij het allerleukste?

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie