DIT ZIJN DE OUTFITS VAN MARE EN REIN

Vandaag niet 1 maar 2 looks in onze outfit blogpost op Kindermodeblog! Het supergave shirt dat Rein draagt heeft alleen nu wel een wat dubbelzinnige betekenis. Wat iig wel he-le-maal past, zijn hun mega comfortabele looks! Ik kreeg al van meerdere volgers het verzoek voor een blog met comfortabele looks, en tadaaaa! Deze coole outfits en foto’s lagen al even op de plank. Maar, ik zal zeker nog met een extra blog komen deze week. Ik ga een lekker lang lijstje maken met supercoole sweatpants! Sweatpants die je ook gewoon na de quarantaine cool door kunt dragen. Dus die blog houden jullie nog van mij tegoed. Maar die corona crisis, wat een gekke situatie he! We weten nog niet hoelang het gaat duren…en we weten ook niet of de kinderen binnenkort weer naar school mogen of dat ze nog een tijdje thuisblijven. Ik ben het inmiddels gewend, maar dat thuis “lesgeven” en thuiswerken tegelijk is toch niet te doen!! Maar goed, binnenkort weer naar school of niet. We gaan het meemaken!

Deze supergave outfits van Rein en Mare zijn zoals je ziet mega comfy. Dat komt natuurlijk vooral omdat ze geen (strakke) spijkerbroeken dragen, maar wel lekkere zachte broekjes! De groene Scotch & Soda broek van Rein heeft een hele mooie diep groene kleur. Deze kleur combineert heel makkelijk, (ook met felle kleurtjes) maar bij deze outfit heb ik ervoor gekozen het kleurbeeld rustig en natuurlijk te houden. Hij draagt een shirt van Ammehoela en jasje van Zara. Wat vind jij van zijn outfit?

De legging van Mare van Wauw Capow heeft een fijn streepje en maar is vooral heel gaaf door de franjes aan de zijkanten. Zoom maar even in 🙂 Dat noem ik nog eens een leuk detail. Zij draagt op deze legging een gekleurd shirtje van The New, dat mooi nauw aansluitend is. Om deze look helemaal af te maken, en natuurlijk lekker warm, draagt zij hierop een mega gaaf bombervest van Wauw Capow. Die je nu kunt shoppen in de SALE en die uniseks is. (volg zeker het Kindermodeblog Instagram account, want met deze bomber heb ik meerdere flatlays gemaakt die nog online zullen gaan )

Wat een heerlijk stel he Mare en Rein!!! Zijn jullie al een beetje gewend aan het thuisleven? En zijn jullie al helemaal in de comfy looks momenteel? Laat je gezellig een reactie achter op 1 van de socials van Kindermodeblog?

Outfit Rein
Jas Zara
Shirt Ammehoela
Broek Scotch & Soda

Outfit Mare
Shirt The New
Legging Wauw Capow
Bomber jasje Wauw Capow


Volg jij Kindermodeblog al op Instagram? Volg ons op Instagram-Kindermodeblog via deze link, dan ben jij altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwe content en acties!

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie