DIT IS DE NIEUWE OUTFIT VAN HANNE

Vandaag wil ik de hippe kinderkleding outfit van Hanne hier op Kindermodeblog met je delen! Oeh wat word ik hier bij van!! Want als er een kleuren combinatie is, waar ik een heel groot zwak voor heb, dan is het de kleuren combinatie van groen en roze. Roze en groen als combi zie je zowel terug in mijn interieur als in mijn kindermode stylings. De outfit van Hanne is er dus een perfect voorbeeld van hihi 😉 Heel graag wil ik jullie dan ook inspireren om deze kleuren wat vaker samen uit de kast te pakken.

Hoewel ik soms enorm kan uitweiden over een outfit, wil ik het vandaag kort en krachtig houden. Gaat me dat lukken denk je?! 😉 Hanne draagt een zacht roze trui van Scotch R’ Belle uit de nieuwe voorjaars collectie, met ook een broek van dit mega gave meisjes kindermode merk. Om de trui net wat meer aan te kleden, draagt ze er een kraagje onder. Die vond ik in mijn zoektocht naar leuke kraagjes tussen alle leuke kraagjes bij Kixx online. Zo’n kraagje blijft ergens een beetje ” een gek gezicht” als je hem los in je handen hebt, of als je hem de kids gaat aantrekken. Maar het resultaat is gewoon te gek!! Een vrolijk kraagje styled echt elke outfit en trui af. Zonder dat je ook daadwerkelijk een warmere laag hoeft aan te brengen. Hebben jullie kids het ook altijd te warm? Wat is dat toch he?!
Een kraagje is dus een echte musthave. Ze zijn er in verschillende printjes, en eigenlijk kan het nooit mis gaan. Succes met kiezen! Wat vind jij van de Scotch R’ Belle outfit van Hanne? Ik vind het haar geweldig staan!! `

Liefs Free!

Trui Scotch R’ Belle
Broek Scotch R’ Belle
Kraagje Quapi


Volg via deze link Kinderstyliste Frederieke Wieberdink op Instagram!

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , ,

Plaats een reactie