KINDERMODE TREND OUTFIT

Vroeger, oftewel “vroegah”, tijdens mijn middelbare schooltijd zag je volop “Tie dye” stoffen. Toen was het een stof waar vooral alternatieve types wild van werden. Misschien zie jij het ook nog voor je….
Als ik mezelf en mijn eigen outfits rond die tijd in gedachte terughaal, wellicht ook herkenbaar voor je 😉 , liep ik vooral rond in van die sportieve polotruien met kraagjes en in Ralph Lauren overhemden. Van deze laatste liefst nog twee over elkaar ook 😉 Waar is die aap smiley met handen voor z’n ogen? Ja ok. Denk die er maar even bij hahaha. Die tijd ligt ver achter mij.
Tegenwoordig kijk ik met een veel ruimere blik naar mode, en ik ben nu zelf degene die helemaal wild word van Tie dye stoffen. Vooral als daarbij ook nog gebruik wordt gemaakt van felle en frisse kleuren. En waar we altijd eerst in de volwassenmode kunnen genieten van nieuwe trends – en ik in dit geval de laatste jaren al een aantal Tie dye shirts versleten heb – kunnen we nu in de kindermode onze lol op. Want als we het hebben over de kindermode trends van 2020 dan is dit er zeker eentje die ik zou noemen! Tie dye stoffen zijn hot en anno nu: mega cool!! Eén van de kindermode merken die vol voor de Tie Dye kindermode trend is gegaan, is Scotch R’Belle. Dit toonaangevende kindermode merk snapt natuurlijk alles van mode. 🙂 Scotch heeft gewoon elk seizoen supercoole kleding, met geweldig uitgewerkte details en ook fijn om te melden: Scotch heeft echt kleding die ook nog eens heel erg goed blijft na tig keer wassen. Vooral bij de sweaters is dit echt het geval. Als ik thuis door de kasten heen ga, zowel bij mezelf als bij Doutzen, dan zijn de items van Scotch altijd degenen die nog steeds supergoed (en bijna als nieuw) blijven aanvoelen. Ik blijf me er elke keer weer over verbazen. Ik kan dan ook uit eigen ervaring de conclusie trekken, je betaalt misschien een tikkie meer, maar je investeert daarmee ook in kwaliteit en duurzaamheid. Dat dus. Ok nu genoeg geluld. De outfit van Mare. Misschien zag je ‘m al voorbij komen op Kindermodeblog Instagram.  (Volg je ons daar nog niet? Ga dat dan zeker even doen, voor nog meer kindermode inspiratie) Of misschien zag je deze supercoole sweater al voorbij komen in een van mijn andere shoppings. Ik vind deze capuchon trui namelijke errrrug cool. Mare draagt hem op een jeans van Zara. Toffe sneakers eronder, afgestyled met een hip panter hoedje en madam is klaar voor een dag boordevol speelplezier! Wat gaan jullie doen vandaag? Enneh, heb je al iets van Tie Dye in je eigen kast liggen? Of in die van je kids? Klets gezellig mee!

Om de trui van Mare te shoppen klik je hier!


Meer leuks zien van Scotch R’Belle? Kijk dan zeker even op deze Scotch Pagina!

Free volgen op haar Instagram account? Dat kan via deze link!

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie