DIT IS EEN MEGA LEUKE LOOK!

We beginnen deze nieuwe maandag met een mega coole frisse lente look voor boys! De kleur geel is een echte lente kleur, maar stiekem ook wel een echte kindermode trend kleur. Deze gele sweater van Scotch combineer je te gek op dit tropische broekje. Wat een topper is dat zeg! Als het nog fris is dan een stoere bomber erop, stoere sneakers eronder en jouw mannetje gaat weer helemaal cool naar school. Nee, je bent nooit te cool voor skoel. HAPPY MONDAY!


1. Bomber Zara
2. Sweater Scotch Shrunk
3. Broekje Scotch Shrunk
4. Schoenen Adidas
5. Shirt Mini Rodini

Wie zie jij al in deze outfit lopen? Je eigen zoon? Of het zoontje van een vriendin? Tag en deel onze content met andere kindermode liefhebbers♥♥

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram? 

Tags: , , ,

Plaats een reactie