SNEAKPEEK NIEUWE SHOESME COLLECTIE

De nieuwe collectie van Shoesme is in aantocht! En hoewel we daar nog heel eventjes op moeten wachten – de collectie zal op 5 maart gelanceerd worden – geven wij jullie op Kindermodeblog al een klein voorproefje. Yes! Wij mogen met jullie een sneakpeek delen van de nieuwe Shoesme collectie, hoe leuk is dat!!

Shoesme heeft een hele leuke nieuwe collectie en je krijgt bij het zien van alle leuke schoentjes en sandalen helemaal zin in de lente!  Shoesme heeft ook dit seizoen weer een aantal opvallende kinderschoenen trends doorvertaald in geweldige baby en kinderschoenen. Daarom zullen wij vandaag op Kindermodeblog 3 trends eens even goed onder de loep nemen! Ook deel ik alvast een paar van mijn favoriete schoentjes met jullie. Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!!

Via deze link ga je naar de webshop van Shoesme!

Kinderschoenen trend 1: Tropical paradise
Laat de zomer maar komen! Tropical Paradise it is! Met kinderschoenen die er qua kleur helemaal uitknallen style je elke outfit af! Schoentjes in kleuren om heel vrolijk van te worden. Op de nieuwe Shoesme schoenen en sandalen in felroze, gele, oranje, blauwe, groene neon kleuren kun je urenlang buiten spelen. De sneakers hebben namelijk een goede stootneus en de sandalen hebben een leren voetbed zodat kinderen urenlang los kunnen op straat en in de speeltuin. Van deze trend en schoenen word je kleintje gegarandeerd vrolijk!

Kinderschoenentrend 2: Beach vibes
Let’s go to the… beach! Of haal gewoon het ultieme strandgevoel naar je eigen huis & tuin. Hoe? Met de nieuwste collectie Shoesme sandalen! De nieuwe sandaaltjes hebben zowel kleuren als beestachtige prints, maar nog leuker: deze zijn met elkaar gemixt. Als het weer even meezit lopen de kids zo het hele voorjaar en de hele zomer op hun zonnige sandaaltjes. Alle sandalen zijn voorzien van klittenbandsluiting en de bandjes en toplagen van de voetbedden zijn gemaakt van leer of natuurrubber. Hierdoor gaan de bandjes niet zweten en krijgt je kleintje geen stinkvoetjes en tevens minder snel blaren. Dat wordt shoppen! 🙂

Kinderschoenentrend 3: Sporty chic buitenspelen
Ook een coole sneaker mag natuurlijk niet ontbreken in de garderobe van jouw zoon of dochter. Met de Shoesme sneaker collectie komt jouw kleine spruit niet alleen heel fashionable voor de dag, ze kunnen er ook rustig uren op spelen, rennen en wandelen. In de nieuwe collectie zien we leuke canvas-, dierenprints en toffe details in subtiele neon- en goudkleuren voor zowel jongens als meiden. Bijna alle modellen hebben een handige ritssluiting, een stevige rubberneus en een orthopedisch voetbed voor extra ondersteuning bij het lopen, rennen en spelen.

Deze sneakers zijn een van mijn favorieten uit de nieuwe collectie!! Stoere jeans erboven of een coole korte broek, ik zie het al helemaal voor me. Jij?


Vanaf 5 maart is de nieuwe Shoesme collectie te koop en zullen wij ook op Kindermodeblog nog veel meer styling inspiratie met je delen! Blijf ons gezellig volgen 🙂

Tags: ,

Plaats een reactie