NIEUWE COLLECTIE VAN LES COYOTES DE PARIS

Behalve het storm achtige weer vandaag, kunnen we wel zeggen dat de meest donkere dagen alweer bijna voorbij zijn! Zeg maar gedag tegen de koude en donkere dagen! Vanaf nu kunnen we ons focussen op de lente en zomer. Lees: op de meest toffe nieuwe zomer collecties! Een van die mega gave nieuwe zomer collectie is die van  Les coyotes de Paris ! Oehlala! Het mega fashionbale Les Coyotes de Paris heeft namelijk haar nieuwe meisjes collectie gelanceerd voor de lente en zomer van 2020. Een collectie met veel vrolijke kleuren en printjes. Wij worden hier heel blij van aangezien de nieuwe collectie van dit merk er super trendy en fashionable uit ziet. En petje af voor de combinaties die ze hebben gemaakt en hun styling! BIG LOVE!!
De nieuwe collectie van Les Coyotes de Paris geeft ons in ieder geval heel veel inspiratie en is echt geschikt voor meisjes met een eigen stijl. De collectie bevat verschillende items met tijgerprint, leuke shorts en veel mooie comfortabele broeken en jurken. Ook kun je veel leuke accessoires in de nieuwe lijn vinden met o.a. vissershoedjes, haarspeldjes en prachtige strandtassen voor je perfecte stranddag. Nieuwsgierig geworden? Onze favoriete looks zie je hieronder, maar er is nog veel meer!

Nog iets heel fijns, als je je nu aanmeld voor de nieuwsbrief krijg je 15% korting!

Klik hier om naar de webshop van Les Coyotes de Paris te gaan!

We zijn heel benieuwd wat jullie van deze nieuwe meisjes collectie vinden! Laat het vooral weten, onder het bericht of natuurlijk via Kindermodeblog op —>  Instagram, Facebook of per mail!

Veel shop plezier!😁

Tags: , ,

Plaats een reactie