ZIEN! LES COYOTES DE PARIS FW/16


Zo, als er toch een kinderkleding merk is wat al een tijdje héél hoog op mijn lijstje staat om met je te delen is het Les Coyotes de Paris wel. Een waanzinnig mooi nieuw Nederlands kindermode merk voor meiden vanaf 6 jaar en als je het mij vraag ook hét perfecte modemerk voor tienermeiden!

Les Coyotes de Paris bevat zoals de naam al doet vermoeden een Parijs gevoel en is op gericht door Marie, die met het merk een reflectie van haar persoonlijkheid neer zet. Het vertelt het verhaal van het Parijse leven waar meisjes als ware coyotes door de straten rennen. Meiden met een eigen, unieke, eclectische stijl en met het perfecte ”je ne sais quoi” gevoel. De kleding is werkelijk waar om door een ringetje te halen. Rijke stoffen en materialen en items die details uit de jaren 60 en 70 bevatten, maar dan in een moderne vorm en helemaal van deze tijd. Het kinder- en tienermode merk gelooft sterk in een tijdloze look. Iconische stukken met een Parijse sfeer voor meiden die weten wat ze willen. Ik kan er lang of kort over zijn, maar dit kindermode merk heeft mijn hart gestolen en laat mij alleen maar verlangen naar meer. Laat je inspireren….

Ik ben benieuwd wat jij van Les Coyotes de Paris vindt. Laat je het ons weten in een reactie hieronder of op Facebook?

Je kunt hier naar de website van Les Coyotes de Paris

lcdp-the-campaign-9 lcdp-lookbook-1 lcdp-lookbook-8 lcdp-lookbook-3 lcdp-lookbook-4 lcdp-the-campaign-4 lcdp-lookbook-6 lcdp-lookbook-12 lcdp-lookbook-9

Je kunt hier naar de website van Les Coyotes de Paris

Wat vind jij van Les Coyotes de Paris?

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie