15X MUSTHAVES NIEUWE COLLECTIE WAUW CAPOW

NIEUWE COLLECTIE WAUW CAPOW

Ja, de nieuwe collectie van Wauw Capow staat online en ligt in de leukste kindermode winkels en elke keer weer ben ik extreem excited wanneer Wauw Capow met een nieuw collectie komt. En ja, ook deze keer zijn we weer super enthousiast!!!! Waarom? Omdat Wauw Capow altijd met een heerlijk extravagante collectie komt, die herkenbaar is, maar toch vernieuwend én puur op het kind gericht. Een kinderkleding collectie waarin je je creativiteit perfect kunt uitdrukken!
In de nieuwe Wauw Capow collectie zien we zwart met witte strepen en stippen, mooie pastelkleuren, gave prints en natuurlijk is de kenmerkende zwaan ook weer op een gave manier verwekt in de nieuwe collectie.
Kiezen tussen deze items gaat een lastige klus worden, want van deze collectie zou ik alles wel in de kast willen hebben hangen! Ik had al moeite met het kiezen tussen de verschillende items om jullie hieronder te laten zien, maar het is gelukt 😉 We hebben onze 15 favoriete musthave items en outfits geselecteerd….

Kijken jullie mee naar de nieuwe collectie van Wauw Capow?

#1 Lovely Liv Top

#2 Louis t-shirt

#3 Summer Dream dress

 

#4 Hero pants

#5 Sugar dress

#6 Bird Girl Frill Limited dress

#7 Kitty Limited dress

#8 Shark t-shirt

#9 Frill jumpsuit

#10 Alice dress

#11 Good Luck sweatshirt

#12 Stockholm Limited t-shirt

#13 Wayne leggings

#13 Columbia jumpsuit

#14 Triple Tracy dress

#15 Storm t-shirt

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie