5X SALE SHOPPEN BIJZONDERE KINDERMERKEN

5X SALE SHOPPEN BIJZONDERE KINDERMODE MERKEN

Hebben jullie dat nou ook? Dat je na de feestdagen je kind(eren) wilt aankleden en je merkt dat je alles al een keertje hebt gecombineerd? Daarom willen we je vandaag een paar bijzondere kinderkleding merken tippen, waar je in de sale nog héél erg gave items kunt scoren!
We hebben per kindermode merk twee gave items voor jullie uitgezocht ter inspiratie, maar er is zeker nog véél meer moois. Dus kijk vooral even op de sale afdeling van deze vijf top kindermode merken. Heel veel shopplezier gewenst!

1. Wauw Capow – We zijn echt fan van dit merk, met haar grappige prints en de mooie ontwerpen. Het was lastig hoor, om maar twee items uit te kiezen 😉
De eerste is de bird suit pants deze is van €71,- nu afgeprijsd naar €36 WAUW! En de tweede is een hoodie voor de jongens. Shoppen bij Wauw Capow doe je via deze link. 

Bird suit pants 

Rude Ruddi Hoodie 

2. Mini Rodini – Natuurlijk ook een favoriet merk, maar eerlijk toegegeven, niet de goedkoopste. Dus hoe fijn is de sale!! De jas kan voor nu, misschien komt die winter nog? Maar misschien vind je het ook wel prettig om hem vast aan te schaffen voor volgend jaar?
De trui is zeer geschikt als basisitem en op verschillende manieren te stylen en te combineren! Beide items kunnen voor zowel meisjes als jongens, net als veel collectie van Mini Rodini trouwens! (jaaa heel handig!) Ook in de Mini Rodini shop was het lastig kiezen, dus kijk vooral zelf ook in de Shop voor sale via deze link!

Stripe puffer jacket

Stay weird terry sweatshirt

3. Maison Mangostan – Heel eerlijk, deze schoenen zijn toch by far mijn favoriet! De witte laars is natuurlijk helemaal volgens de laatste trends. En een roze, fluffy bergschoen met een glimmertje!!!! Echt alle schoenen zijn even het bekijken waard! Bekijk  hier alle schoenen in de sale van Maison Mangostan.

Passiflora

Rubus Pink

4. Tiny Cottons – Hét Spaanse kindermode merk met bijzondere kinderkleding. Van jassen, tot jurkjes, sweaters en zelfs tassen! En nu met wel 60% korting!!! Daar wil je gewoon echt even kijken. Het tweed plooirokje is goed te combineren met een kleurrijke sweater, of met een netter bloesje? De jas, die heeft geen verdere uitleg nodig toch ;). Kijk hier voor alle sale items. 

Tweed pleated skirt multicolor

Faux fur coat

5. Bobo Choses – De laatste, maar zeker niet de minste, de sale bij Bobo Choses! Prachtige rokken, jassen, shirts en truien. Hieronder een mooie trui, officieel voor jongens, maar kan ook zeker voor meisjes! En een hele gave blauwe gewatteerde rok. Maar kijk vooral even via deze link naar alle sale items!

Multicolor jacquard jumper

 

Saturn padded skirt 

We hopen dat je wat inspiratie hebt opgedaan!! En als je nou iets vindt in de sale van deze bijzondere merken, dan horen we dat natuurlijk graag hieronder, of via Insta, Facebook of een mailtje!

Volg je ons trouwens al op Instagram? Klik hier voor het account van Kindermodeblog 

Tags: , , , , , , , ,

Plaats een reactie