PANNENKOEKEN BAKKEN MET HIPP COMBIOTIK JUNIOR 4

Superleuk dat je mijn blog komt lezen! Dit is de eerste blog van een hele leuke drieluik. Het is een blog die net even anders is dan jullie van mij gewend zijn, maar daarom voor mij extra leuk en spannend om deze content voor jullie te maken en dit met jullie te delen. Veel van jullie kunnen de tip voor HiPP Combiotik 4 goed gebruiken, dus die deel ik graag met je! De blogs zijn in samenwerking met HiPP Babyvoeding tot stand gekomen, en in de blog van vandaag en in de volgende 2 blogs deel ik hele lekkere tips met je! HiPP Combiotik heeft mij namelijk gevraagd om jullie te laten zien dat je hele lekkere dingen kunt maken met HiPP. Wij hebben al allerlei lekkere dingen uitgeprobeerd, zit je er klaar voor?

Allereerst zal ik je even bijpraten over dit nieuwe product! HiPP Junior Combiotik is niet nieuw, maar wel hun nummertje 4! En met een schepje HiPP Combiotik creëer je die ideale Boost Bite voor je kleintje. HiPP 4 Junior Combiotik zit namelijk boordevol vitamine D, en dat kunnen we in deze donkere maanden wel goed gebruiken.

Wist je dat:
– 
 kinderen 7x meer vitamine D nodig hebben dan een volwassenen?
Kinderen vaak niet genoeg vitamine D aanmaken ivm het gebrek aan zonlicht?
 Dat normale magere koemelk een heel laag vitamine D gehalte heeft?

Vooral dit laatste, ik was me hier totaal niet van bewust. Jij?

Als mama met soms hele volle weken, vind ik het in de winter soms best een uitdaging om lekker en gezond te koken. Om daar de tijd voor te nemen. Vooral op doordeweekse lange dagen, waarop het ook nog eens veel eerder donker is. Het moment waarop je moet gaan koken is meestal dit moment: het moment wanneer je moe thuis komt van je werk, de kids net van de opvang hebt gehaald en je eigenlijk het liefst even wilt neerploffen op de bank. Maar juist dan moet je nog gaan koken, soms moeten er nog dingetjes voor school geregeld worden of moet Doutzen huiswerk maken. Je hoort het, hier spreekt een mama die de ballen in de lucht probeert te houden! En ze soms ook keihard laat vallen hoor 😉 Maar je wilt natuurlijk wel dat je kinderen gezond eten. En zeker in de winter, als iedereen meer vatbaar is voor virussen en griep. Dat gezond koken dus, is bij ons thuis soms best een uitdaging. Oliver is geen alles eter, eerlijk gezegd verre van dat, en dat maakt de uitdaging nog groter vind ik. Soms ben ik daardoor geneigd om in zijn favoriete kostje te vervallen. Spaghetti met gehakt of macaroni met hamblokjes! Maar de laatste tijd lust hij steeds meer verschillende groentes, dus er zit echt verbetering in! Wij proberen iig om onze gerechten elke week goed af te wisselen, waarvan we sommige avonden een vast eet ritueel hebben. Zo is de maandag onze spaghetti dag en de donderdag onze bestel dag. En vandaag? Vandaag gaan wij met een goed gevoel pannenkoeken bakken!! Want ik maak ze vandaag met HiPP 4 Junior Combiotik. Zo weet ik zeker dat ze voldoende voedingsstoffen en vitamines binnenkrijgen. En omdat Sjoerd vanavond niet thuis eet, mogen de kids ook nog lekker aan de bar eten. Dit vinden ze altijd extra leuk!

Kinderen blij, mama blij. Zo simpel is het!

In mijn volgende blog neem ik jullie mee met mijn gezin aan onze ontbijttafel en deel ik weer een nieuwe HiPP 4 Junior Combiotik recept tip met jullie! Lees je mee?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie