EXCLUSIEF EN KLASSIEK


Op Kindermodeblog inspireren wij je iedere dag met de leukste kinderkleding collecties. De stijlen en smaken die je ziet, kennen vaak meer overeenkomsten dan de exclusiviteit van de collecties. Graag wil ik nu wat inspiratie met je delen met het label ‘exclusief. Ik heb bij de webshop LittleOne.nl een aantal van mijn favoriete jongens items geselecteerd en in een paar lookbooks gestyled. De collecties bij LittleOne.nl plak ik gelijk nog een ander labeltje op: klassiek. Het camouflage jack van add is dan weer wat minder klassiek en een beetje een vreemde eend in de bijt, maar zó geweldig cool! Get inspired…

Klik hier om direct te shoppen bij LittleOne.nl

exclusieve kinderkleding

exclusieve kinderkleding

exclusieve kinderkleding

Meer inspiratie? Bekijk het in de webshop van LittleOne.nl

Welke look spreekt jou het meeste aan?

Tags: ,

0 Reacties

  • door Ileen Forbes
    Posted 26 april 2013 16:28 0Likes

    Wat een gave looks! Ik vind vooral look 2 & 3 super!

Plaats een reactie