KINDERKAMER MAKE OVER

Wat superleuk dat je er bent!! Dit is dus een blog waar jullie al heeeeel lang op wachten. Ik zelf dus ook! Haha! Dé “Make over van de kinderkamer van Oliver” Maar joe, eindelijk staat ie dan online én kan ik het het eindresultaat met jullie delen.

Eindresultaat?! Ik ben dus nog niet klaar he!! Maar in het kader van ” genoeg is genoeg” en fuck het perfecte plaatje, wilde ik niet langer wachten…. Ook zijn kinderkleding kast heb ik niet tot op het bot opgeruimd voor de foto. Knap he!

Wat mist er nog hoor ik je denken? Nou, de finishing touch mist nog. Ik ben nog opzoek naar een leuk en fijn tafeltje of bureautje voor Oliver en de aankleding van de muur met posters en leuke lijsten staat nog “op de planning”. Dat wordt zooo cool! Maar auw, het doet echt even pijn om in het verse behang te gaan boren….
We hebben wel al een paar mega gave grote posters geshopt, maar ik moet nog een keertje naar Ikea scheuren voor grote zwarte lijsten. Binnenkort zal ik ze jullie laten zien!

Maar ondanks dat de kamer dus niet 100% klaar is en niet 100% is afgestyled, wil ik hem nu gewoon met je delen! Ik ben er echt suuuuuperblij mee!!! En Oliver ook. Die is echt super happy met zijn nieuwe honkie!

We hebben Oliver verhuisd van zijn kleine “babykamer” naar onze logeerkamer. Die kamers hebben we geswitched zeg maar. Oliver is al overgegaan toen we nog niets aan de kamer gedaan hadden. Zo kon hij al eventjes wennen aan zijn nieuwe kamer, maar wel met zijn oude vertrouwde spullen. Waaronder dus zijn peuterbedje. Maar in de zomer vakantie zijn we dus echt flink aan de slag gegaan. We hebben zijn muren behangen, al moet je het woord “we” niet te letterlijk nemen, want ik ben niet zelf in de behangrollers geklommen. Deze klus heb ik mooi uitbesteed.

Verder is Judith van JRV Meubels gekomen om het grote houten bed te installeren. Ik heb een tijdje terug ook een post over gedeeld op Insta. Ohja, goed om te weten: haar insta account is nu veranderd naar Slaaphuisje. Die naam kun je niet meer vergeten. En dit bed: Jeetje, wat zijn we hierrrrrr blij mee!!! Dit bed is echt dé hit van ons huis. Oliver moest in het begin wel even wennen, maar nu slaapt hij als een roosje. Hij speelt er super graag in met zijn vriendjes en vriendinnen, en het bed geeft zijn kamer enorm veel sfeer. Judith maakt nog veel meer toffe houten kinderbedden, dus een adresje om zeker te onthouden en op te slaan.

Het behang is van de PanterShop, en vond ik juist voor een jongenskamer super stoer en knus.

Om grote bendes zoveel mogelijk te voorkomen, heb ik kisten gekocht en hele handige houten opbergbakken. Die er nog leuk uitzien ook!

Het zijn veel foto’s, maar er zit veel wisseling in de lichtval in zijn kamer. Dat vind ik zo mooi!!

Kijk lekker mee, dit is het geworden!

Of nou ja… eerst wat foto’s van hoe het was….

En toen….is het zo geworden!

 

Wat vinden jullie ervan? Leuk als je reageert onder deze blog of op Instagram! Liefs Frederiek

Tags:

Plaats een reactie