PERSOONLIJK: WAAR BLIJFT HET KERSTGEVOEL?

We hebben een boom met ballen en knipperende lichtjes, de kerstmuziek staat regelmatig op en de kerstdagen komen verdomd dichtbij. Doutzen heeft morgen kerstdiner op school, de kleding is in huis. Ok. Op de glitter maillots na. Er staat morgen nog een racetochtje naar de stad op ‘t programma. En toch mis ik dit jaar een beetje het kerstgevoel. Hoe zou het komen? Geen idee eigenlijk… Hoe zit dat bij jou? Heb jij al hét kerstgevoel?

En omdat ik me zat af te vragen hoe dat vorig jaar dan was, spiekte ik net even naar de datum van de 3-delige blogpost van de uitgebreide kerstfotoshoot van vorig jaar – dát was notabene al op op 16 december – vijf dagen geleden dus. Zo te lezen zat ik er toen wél al he-le-maal in!!

Hoewel het echte kerstgevoel dit jaar dus nog een beetje ontbreekt, kijk ik wel uit naar ‘de’ dagen! Dan zijn we lekker veel met z’n viertjes en met onze vrienden en familie. Dat vind ik altijd genieten!

En wel of geen super aanwezig kerstgevoel, mijn kerstweek kan nu eigenlijk al niet meer stuk. Morgenvroeg ga ik namelijk op pad voor stichting Make a Wish en ga ik meewerken aan de allergrootste droom van een ernstig ziek meisje. Haar allerliefste wens gaat morgen uitkomen. Mijn gevoel zegt dat het een fantastische dag gaat worden!

Ik houd jullie op de hoogte…! Hier, op Youtube, instagram of op Facebook, jullie weten me wel te vinden toch?! 😉

Ik wens jullie alvast hele fijne en gezellige dagen!!

– X♡ – Free
_mg_4997-kopie _mg_5082b _mg_5042-kopie _mg_4998b-kopie

Ben jij al geabonneerd op mijn Youtube kanaal? Dan kun je doen via deze link!

 

 

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , ,

Plaats een reactie