DIT IS DE NIEUWE WINTERJAS VAN JULIE EN PHILEINE

DIT IS DE NIEUWE WINTERJAS VAN JULIE EN PHILEINE

Door: Renske

Waarschijnlijk was het bij alle ouders met kinderen hetzelfde dit weekend; hysterisch!
Wat zo’n oude man met een baard al niet teweeg kan brengen!
Maar los van alle chaos toch ook echt mooi hoe ze op kunnen gaan in al deze heisa en volledig worden opgezogen door alles wat hiermee te maken heeft.

Het weekend was prachtig maar koud was het wel! Gelukkig was ik dit jaar op tijd met het kopen van winterjassen! Ik wilde nu namelijk echt een keer een goede warme jas voor de kids. Vorig jaar heb ik me toch laten verleiden om hele leuke jasjes te kopen die eigenlijk meer leuk dan warm waren en dat heb ik af en toe geweten! Dus dit jaar gingen we voor warm én leuk!
En omdat ik nu zo lekker lang verlof heb kon ik ook echt op pad gaan voor een jas en voelen of ze dik genoeg zijn in plaats van te gissen via internet.

Tijdens één van mijn shopsessies bij Elvis & Otis viel mijn oog op deze gouden donsjacks van Gosoaky. Het merk ken je wellicht van de toffe regenjassen voor kids maar nu hebben ze ook winterjassen.
Met alle panterbroeken en overige prints die onze kasten rijk zijn heb ik het liefst een effen kleur voor de jas en aangezien goud daarin mijn lievelings is en ik deze liefde overbreng op de kids voldeed deze jas aan alle eisen. Namelijk WARM, behoorlijk waterdicht , leuk model en in een prachtige kleur. Het is geen hard goud maar eigenlijk meer een soort champagne. Oh en die matcht dus zo lekker met panterprint dus wat willen we nog meer? Zou ‘m het liefste zelf ook willen maar helaas niet in mijn maat 😉

Ik kocht ‘m voor allebei de meisjes en ze zijn helemaal happy met hun nieuwe jas, die gaan het niet meer koud hebben op het schoolplein.
Je shopt ‘m via deze link en leuke bijkomstigheid; je krijgt nu 20% korting op alle winterjassen bij Elvis & Otis dus ik zou zeggen wacht niet te lang!
Lijkt bijna of ik aandelen heb in deze winkel lately maar alles eerlijk gekocht hoor, ik ben gewoon fan 🙂
 

 

 

Plaats een reactie