KINDERMODE STYLING EVENT TUTTE BELLE

Weet je wat ik nou zo fijn vind aan foto’s? Je kunt het gevoel weer helemaal herbeleven. En opnieuw helemaal geïnspireerd raken en blij worden. Een paar weken geleden ging ik samen met mijn fotograaf Alina Krasieva naar het mooie Leeuwarden waar we een styling event deden bij de kinderkleding Tutte Belle! En bij het zien van de foto’s word ik dus weer helemaal blij!!

Ik was nog nooit eerder bij deze kinderwinkel geweest, maar was al wel besmet met hun enthousiasme door ze te volgen op Instagram! Op het account van Tutte Belle komt namelijk meerdere keren per dag hele leuke inspiratie voorbij, en ze hebben echt een collectie om heel vrolijk van te worden. Ik had er dus van te voren al een heel goed gevoel bij en dit bleek in de winkel helemaal te kloppen! Bovendien werken in de winkel ook nog eens hele lieve en enthousiaste dames, dus het plaatje van een vrolijke kinderkleding winkel is helemaal compleet. Ook heel erg tof is dat ze een Pre Loved programma hebben. Achterin de winkel is nog een doorgang naar heel veel leuke baby en kinderkleding dat op je ligt te wachten voor een tweede leven. Echt top! Je kunt dus altijd je kleding die te klein is geworden inleveren, en dit verkopen zij voor jou! Hoe handig is dat?

Bij Tutte Belle hebben ze ontzettend veel leuks! Echt een te gekke mix aan kindermode merken, dus ik kon lekker los met het maken van combinaties. Niets was te gek! Kijk je lekker mee?

Shop ook online bij Tutte Belle, via deze link ga je naar hun webshop! 

Via deze link shop je online bij Tutte Belle!

Fotografie door Alina Krasieva

Heb jij een kinderwinkel en wil je dat wij ook bij jullie langskomen? Stuur dan een mail en informeer naar de mogelijkheden. 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie