21X MUSTHAVES TUMBLE ‘N DRY


Vandaag heb ik zin om heeeeel veel leuks met jullie te gaan delen!! Waar ik stiekem heel goed in ben, is de parels eruit vissen 🙂 Ik begin vandaag met een rondje Tumble ‘N Dry! En tot mijn grote verrassing, is het daar ook nog eens MID SEASON SALE. Geen idee eerlijk gezegd, hoelang deze sale is. Dus lees jij deze blog op een andere dag dan vandaag, dan kan het zijn dat niet alles meer is afgeprijsd. Maar check het voor de zekerheid ff! Dit zijn iig wel mijn 21 favoriete items van Tumble! Nou eigenlijk waren het er meer hoor, maar je moet ergens stoppen 😉
Superleuke stofjes, printjes, en zéker ook voor jongens zitten er echt een paar Eye cathers bij!! Zoals bijvoorbeeld die tijger broek, (nee mensen, ik bedoel geen panter, maar echt TIJGER!) mega cool!! Je kunt hem zeker combineren met een ander printje, maar je kunt ook alle focus leggen op de broek en een rustige bovenkant kiezen. Verder vind ik ook die meisjes items met circus / verjaardags print echt mega leuk! Denk jullie ook!! Bij Tumble ‘N Dry zie je ook dat de kleur geel duidelijk een trend kleur is. Zowel bij de boys als de girls, zie je deze kleur veel terugkomen.
Het leuke aan Tumble ‘N Dry vind ik echt de draagbaarheid van de kleding. De collectie is altijd goed op de trends, maar zeker ook heel kind gericht. Maar dan juist weer niet te kinderachtig. Precies goed vind ik. Ook altijd lekker veel kleur, maar ook vind je er toffe items in basic kleuren zoals grijs, zwart, donkerblauw, en bruin. Kortom voor ieder wat wils en veel te mixen en matchen. Als laatste puntje wil ik even aanstippen, omdat ik dit ook echt uit eigen ervaring met je kan delen, de prijs kwaliteit verhouding is gewoon top! Niet te duur, maar wel gewoon goed. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van de nieuwe Tumble ‘N Dry collectie vinden en natuurlijk wil ik van je weten, wat je vind van de 21 musthaves die ik heb geselecteerd. Als je er tijd voor hebt, laat me dan bijvoorbeeld jouw 3 favorieten weten!! Zou ik heel erg leuk vinden. Voor het gemak zet ik overal nummertjes én linkjes bij. Kost me wat extra werk, maar doe ik graag voor jullie!!
Liefs Frederiek!


1. Rokje 


2. Trui Leopard


3. Bambi jas


4. Gele trui


5. Panter broekje

6. Rokje 


7. Legging 


8. Polaroid trui


9. Sweater Rocket


10. Broek Rocket


11. Trui Roarr


12. Trui Groen

13. Trui 

14. Sweatpants blauw


15. Broek animals


16. Broek Misfit 
17. Trui rood


18. Tijger broek


19. Zwarte Poloid Trui


20. Shirt streep


21. Jurk

Welke 3 nummertjes vind jij het allerleukst?

Laat het weten in een reactie, wordt gewaardeerd!

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie