17X BUDGET WINTERJASSEN MEISJES

Vandaag deel ik een blog met Budget Winterjassen met jullie! Eerst gaat de meisjes blog online, maar niet getreurd, ook de boys zullen snel volgen! Een winterjas is écht het meest onmisbare kledingstuk van een kind. Hij of zij draagt hem elke dag, dus dit mag echt een fijn en gaaf kleding stuk zijn! Winterjassen zijn altijd wel een rip uit je portemonnee. Zeker als je meerdere kinderen hebt, oei-oei. Daarom delen wij ook nog een budget winterjassen lijst. Wie weet vind je hier ook nog wel je 2e jas, een reserve exemplaar. Want stiekem is dat best handig! Het goeie nieuws is: alle jassen uit deze blog zijn onder de 60 euro. En tóch heel gaaf om te zien, helemaal volgens de laatste kindermode trends.

Niet perse opzoek naar een budget winterjas? Kijk dan ook eens even naar deze blog, met de 25 leukste meisjes winterjassen! Bij deze lijst hebben we niet gelet op prijs 😉

Welke van deze budget winterjassen vinden jullie het leukst? Laat gerust een reactie achter, vind ik erg leuk!! Shopze! Liefs Frederiek

 


1. Jas Fake Fur


2. Tijgerjas Next


3. Jas Next

4. Faux Fur Jas


5. Jas Kids Only 
6. Jas Next


7. Jas C&A

8. Jas Next

 

9. Jas C&A

10. Jas Mango

11. Jas C&A


12. Jas We Fashion


13. Jas Zara


14. Jas Zara

15. Jas We Fashion

 

16. Jas C&A

 

17. Jas Mango

Voor welke BUDGET jas ga jij?

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie