BABY MINK IN CHEETAH PRINT

BABY MINK IN CHEETAH PRINT

Door: Renske

Toen ik wist dat Mink een jongen zou zijn ben ik op zoek gegaan naar toffe babykleding voor boys. Zoals ik al vertelde vorige week krijgt hij niet alleen maar tweede handsjes omdat hij nummer 4 is.
Nee ik doe juist extra mijn best omdat ik weet dat het de laatste keer is dat ik van die veel te schattige babypakjes kan kopen.
Een liefde voor panterprint en alles wat daar mee te maken heeft heb ik inmiddels al járen, maar op dit moment is daar natuurlijk ook werkelijk alles in te verkrijgen!
Voor Mink heb ik me voor zowel zijn kamertje als zijn  babykleding dan ook niet ingehouden en heb ik gezocht naar alles wat ook daadwerkelijk boy-proof is.
Voor wat betreft zijn allereerste pakje was de keus meteen duidelijk, die hebben jullie in mijn vorige blog kunnen aanschouwen.

Maar ook een héle grote favoriet is dit pakje van Trixie baby. Dit boxpakje is een beetje gebroken wit, van een superfjn en zacht stofje en heeft een all over cheetah print.
Ik hou echt zo van dit soort pakjes bij baby’s, er kruipt nooit iets omhoog en het staat zo schattig.
Dit pakje had ik in een newborn maatje aangeschaft maar ik kon er gewoon geen afstand van doen dus ik heb ‘m onlangs ook in een maatje groter gekocht. Zoals je kan zien is het nu nog vrij groot dus hopelijk kunnen we er nog een tijdje van genieten!

Van dit printje heb je trouwens ook rompertjes, pyama’s, hydrofiele doeken en nog veel meer dus je begrijpt dat deze cheetah nog veelvuldig in ons huis te vinden is.
Echt een aanrader op alle vlakken!

Je shopt dit leuke pakje onder andere hier

,

 

https://www.degeleflamingo.com/products/trixie-onesie-cheetah?variant=1028680187912

Tags: ,

Plaats een reactie