ALBOE SCHOENEN BIJ NANNA!

Kleine meisjes worden groot! 🙂 Nannnnaaaa!

Ik krijg zó vaak de vraag of ik wat meer kinderkleding inspiratie voor tieners kan delen! Want blijkbaar vinden veel moeders het heel lastig worden, naarmate de leeftijd stijgt…. richting de tiener leeftijd of als ze er middenin in zitten natuurlijk. Ergens eigenlijk wel gek. Het zou toch juist steeds makkelijker moeten worden? Ze kleden zichzelf tenslotte aan, trekken hun eigen outfits uit de kast. Ik heb met Doutzen (nog) geen tiener kleding issues. En ben ook wel benieuwd of die nog komen? Wat me te wachten staat?

Heb jij een tiener in huis? Deel dan in een reactie wat jullie obstakels zijn…. dit geeft mij goede inspiratie voor een nieuwe blog over tienerkleding. Want die komt er zeker! 🙂 Wil graag van jullie horen en weten op welke issues ik in kan spelen. Ik help jullie graag!!

Nu over de outfit van Nanna! De outfit van Nanna was een winnende outfit! Nanna is dol op rokjes én op panter. Ik combineerde haar look met een mega gave trui van Scotch R’ Belle. Deze prachtig gebreide trui heeft een hele warme uitstraling, wat een vrolijke kleuren hè voor de herfst / winter. Het panterrokje is ook van Scotch, en dat ie van ribstof is gemaakt, maakt hem extra trendy en winterproof. De ribstof is helemaal terug van weggeweest, en zie je nu ook in de kindermode een opmars maken. Uiteraard zijn de trendsettende kindermode merken – waaronder dus Scotch & Soda – er als de kippen bij. Heb jij al een lekker ribje in de kast voor jouw kind(jes)?

Nanna begon pas écht van oor tot oor te smilen toen ik haar schoenen uit het Kindermodeblog rek trok. Ze was helemaal door het dolle heen toen ik haar outfit afstylde met de zwarte winter boots van Youtuber Kim, van Alboe. Vriendinnetje van mij! Zij lanceerde onlangs een hele toffe schoenen collectie, een collab tussen haar platform Alboe en Ziengs. Mega goeie zet dat zij de handen ineen hebben geslagen. Ik deelde laatst al een heleboel geklets van mijzelf op Stories, maar ook Nanna is fan! Deze outfit is haar dus op het lijf geschreven. Is dit ook een outfit voor jouw dochter? Leuk als je hieronder een reactie achterlaat!

Maar echt, kleine meisjes worden groot! Nannnnaaaaa 🙂

Shop the look van Nanna

1. Trui Scotch R’ Belle
2. Rok Scotch R’ Belle
3. Schoenen Alboe X Ziengs
4. Scrunchie DePanterShop


Volg jij Kindermodeblog al op Instagram? Doe dat meteen even door HIER te klikken

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie