MARUTI SNEAKERTJES | OUTFIT NANNA

Dierenprintjes!!! Wij zijn er dol op. En wij geloven dat ieder meisje vast wel iets met een dierenprintje in haar kast heeft. Nanna draagt hier haar favoriete item met dierenprint… super gave Maruti Sneackers van Sneakertjes.nl

Nanna vindt ze in ieder geval helemaal geweldig en wat natuurlijk ook belangrijk is… ze zitten lekker! Het merk Maruti komt van Nederlandse bodem, een bedrijf dat gevestigd is tussen het water en de weilanden in het Limburgse landschap. Maruti gebruikt nieuwe materialen en verschillende verftechnieken zodat elke schoen een unique stukje vakwerk is. Of je nou de Wing, de Brazz, de Gimlet of de Blizz van dit merk koopt, het is allemaal mooi en trendy.  De combi van dierenprint met de witte rand maken de schoenen (the Blizz girl turtle) die Nanna aan heeft lekker stoer. Nanna heeft bij haar schoenen een shirtje van de Zara aangetrokken en een baggy broek van Little Pieces. De witte accenten van het shirtje en de broek passen perfect bij de sneakers. En zoals de tekst op haar t-shirt al verkondigt. Do what you love! Oooooh wat zijn ze leuk hè! Zijn jullie ook zo enthousiast over deze schoenen?

Shop hier de sneakers van Maruti

_63A1163

_63A1123

_63A1153

_63A1099

_63A1120

_63A1115

Shop hier de sneakers van Maruti
Wat vind jij van deze schoenen?

Foto’s door Alina Krasieva

 

Tags: ,

Plaats een reactie