STYLE HEROES CAMPAGNE KIXX ONLINE

Als echte kindermode liefhebber, kan het je haast niet ontgaan zijn. De nieuwe campagne van Kixx online! ” STYLE HEROES” Voor mijn vakantie naar Griekenland deelde ik er al het een en ander over op mijn Instagram account. Volg je me nog niet? (hoe kan dat nou?!) Doe het nu gelijk, en klik hier voor mijn Instagram! Vandaag is het tijd om je ook hier op Kindermodeblog uitgebreid bij te praten over de Style Heroes campagne én ik wil je heel graag mijn favoriete style items te laten zien. Allereerst, waarom deze campagne? Omdat Kixx erin gelooft dat je je beter voelt in een outfit die écht bij je past én erin gelooft dat het vinden van een kledingstijl een ontdekkingsreis is. Juist als je kind bent! Mooier konden ze het wat mij betreft niet verwoorden. Ik sluit me hier dan ook helemaal bij aan! Op Kindermodeblog draag ik al jaren uit dat elk kind uniek is, en dat elk kind een outfit verdiend om zich heel erg lekker in te voelen. Een fijne outfit is bovendien hét perfecte middel om te laten zien dat je echt jezelf kunt zijn. Je kunt en mag dragen wat JIJ mooi vindt en wat bij JOU past. Ik geloof er namelijk heel erg in dat kinderen zich dan optimaal lekker in hun vel voelen en dat dit gevoel bijdraagt aan het zelfvertrouwen van een kind. Jij en ik, wij als volwassen personen, wij dragen toch ook heel graag iets wat lekker zit? Wat fijn aanvoelt aan je lichaam én dat echt bij ons past? Voor kinderen geldt precies hetzelfde.

Wij, jij en ik, kunnen onze kinderen stimuleren om hun eigen kledingkeuzes te maken en een outfit te kiezen die echt bij ze past. En vergeet niet, een style kan ook wisselen soms. Een kind is volop in ontwikkeling, en de smaak en style veranderen daarin regelmatig mee. Dit komt door invloeden van zowel binnenuit als van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan school. Daar gebeurt van alles! Kinderen zijn verdomd eerlijk tegen elkaar. Noem het gerust glashard. Erbij willen horen, niet op willen vallen, of juist wel, trends die komen en gaan. Het speelt allemaal. En ik gun elk kind een fijne outfit! Waarin hij of zij echt zichzelf kan zijn. Of zoals Kixx dat mooi verwoord: laat zien wie je bent!

Nu even over de campagne. Ik vind het geweldig om te zien dat Kixx een 6-tal kids fashion stylen heeft uitgewerkt, om het ouders en kinderen nét even wat gemakkelijker te maken bij het vinden van een nieuwe kinderkleding outfit. Via de 6 verschillende stylen, kunnen ouders in een handomdraai de leukste items vinden, in de style die past bij hun kind. Dit zijn de 6 stylen van de Style Heroes campagne waarover zij het hebben: Wild Child, Little Fashionista, Nature Lover, Spotlight seeker, Classic Kid en Sporty Star. Als je deze 6 nu hoort he? Heb je dan al gelijk een idee waar jouw kindje(s) bij passen? Of begin je nu heel hard te twijfelen…. Ik ben benieuwd, weet je het al?

Zometeen zal ik je iets meer over deze 6 styles vertellen en laat ik je bij iedere style een paar van mijn favoriete items zien, die ik speciaal voor de campagne van Kixx  selecteerde. Maar nu eerst nog even dit. De ‘campagne” outfit van Doutzen….

Doutzen en ik mochten namelijk een outfit uitzoeken. Dit deden we gezellig samen, thuis van-achter de laptop. Doutzen is nu 10 en zij weet heel goed wat ze leuk vindt (en wat niet) en samen zijn we het er -gelukkig- heel vaak over eens. Ik bedenk me nu, volgensmij zijn wij het eigenlijk áltijd met elkaar eens. Als het gaat om haar kledingkeuzes dan he 😉 Ik weet het, hier bof ik maar mee. Zelf weet ik uit eigen ervaring dat dit anders ook anders kan zijn… Ik zie en hoor dit natuurlijk genoeg om mij heen en in mijn werk als kinderstyliste. Maar ik ben zelf natuurlijk ook klein geweest. Hallo vreselijk tuttige jurkjes die ik moest dragen naar de verjaardag van mijn oma. 😉 Gelukkig, op een paar kleine uitzonderingen na, bleef het hierbij. Ik kan me nog veel leuke kleding stukken en schoenen van vroeger herinneren. Jullie ook?

De outfit van Doutzen…
Je geloofd het of niet, maar de outfit die Doutzen draagt op de foto’s hieronder, hadden wij denk ik binnen 3 minuten uitgezocht. Dat ging dus lekker soepel. Wij hebben ervoor gekozen om verschillende type items te kiezen, van verschillende merken, maar die toch lekker bij elkaar matchen. De trui is van Scotch R’Belle, en heeft aan de ene kant iets heel stoers, maar door de hartjes en de roze/gele kleuren heeft ie toch een lekkere girly touch. Hieronder draagt zij een rood panter kraagje van Retour. Als je zo’n kraagje voor het eerst in de webshop ziet of als je hem aantrekt, dan ziet het er een beetje – of eigenlijk nogal – maf uit. Maar het resultaat mag er zijn! Juist zo’n kraagje styled een outfit helemaal af, maar over-verhitting wat je bij bijvoorbeeld een echte blouse krijgt, blijft uit. Zoals je misschien zelf ook wel eens opgevallen is, kinderen hebben het vaak nogal snel warm. Hoe leuk al die laagjes staan, het is gewoon niet zo fijn. De meeste kinderen hebben het eerder altijd te warm, dan altijd te koud. Dus, zo’n kraagje is echt een top fashion uitvinding! Het geruite rokje in warm gele kleur, is van de nieuwe wintercollectie van Ammehoela, maar omdat de winter nog even voor ons licht, heeft Doutzen dit rokje op onze zomervakantie tig keer aangehad. Heel gaaf! Nu de vakantie achter ons ligt, draagt ze dit rokje nu we weer gewoon zoals op de foto, met toffe kousjes. Als het straks herfst en winter wordt, draagt ze dit rokje lekker door met een dikke maillot of panty.

Wat is de STYLE van Doutzen?
Welke style denken jullie dat het beste bij Doutzen past? Welke van de 6? Ik zit nog even te denken, zal ik het hier gelijk opschrijven en alvast aan jullie verklappen?! Op Insta had ik haar style er al wel bijgeschreven, maar dat is alweer een paar weekjes geleden. Dus raden maar! Wat denken jullie? (Ik zal in een reactie onder deze blog het goede antwoord verklappen!!!)

Anyway, dit is een heerlijke look die heel goed past bij Doutzen. Al zeg ik ook heel eerlijk, heel vaak kiest ze, als ze naar school gaat, voor een simpele strakke spijkerbroek. Maar ze kán er zeker heel erg lekker op los mixen en matchen…. Ik hou ervan als ze dat doet. Uiteraard 🙂 Hoe gaat dat (indien van toepassing) bij jullie thuis? Ben erg benieuwd, leuk als je het laat weten!

STYLE 1 –> Wild Child Nature Lover
Zodra het even kan, gaat jouw Wild Style Hero op avontuur! Klimmen, ravotten en buiten spelen. Niets is hem of haar te gek! Dit zijn 3 van mijn favoriete items in deze style.

Legging Carlijn Q


Reversible jasje Ammehoela Jurk Sproet & Sprout

STYLE 2 –> Little Fashionista
Jouw dochter is uitgesproken en weet graag wat ze aan wil. Ze is niet bang om op te vallen en voelt zich heerlijk in nieuwe en trendy kinderkleding!

Jas Scotch R’ Belle
Velvet rok Looxs
Plissé rok KIDS ONLY

STYLE 3 –> Spotlight seeker
De spotlight seeker is nooit bang om op te vallen. Nee, deze wil juist opvallen! Felle kleuren, originele prints, rijke stoffen….Door middel  Hoe opvallender, des te beter!

Jurk Scotch R’Belle


Jas VinginoSweater Scotch & Soda

 

STYLE 4 –> Classic Kid
Jouw zoon of dochter ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Stiekem is deze style ook helemaal wat jij geweldig vindt! Jouw zoon of dochter krijgt regelmatig complimentjes over zijn of haar mooie klassieke kleding style!


Sweat Dress Tommy Hilfiger 
Blouse Scotch & SodaSweater Scotch R’Belle

 

STYLE 5 –> Sporty Star
Is jouw zoon of dochter lekker sportief? Altijd met een bal in de weer of aan het handstanden? Dan voelt hij of zij zich als een vis in het water wanneer het sporty kleding mag dragen. En ja, dit kan (tegenwoordig) ook gewoon naar school! Het belangrijkste is dat kleding lekker zit toch? 


Sweater American Outfitters
Sweatpants
Scotch R’ BelleHooded Sweatvest Scotch & Soda

STYLE 6 –> Nature Lover
Dit is de echte natuurliefhebber. Wil alles weten over de wereld, de natuur en over dieren.


Teddy jas Sproet & Sprout 

Shirt Snowdrop Carlijn QSweater Noppies 

Zin in meer inspiratie en nog veel meer kleding items die passen bij de 6 stylen? Klik dan even hier om naar de Style Heroes campagne te gaan 

Ik ben heel benieuwd welke van deze 6 stylen jij vindt passen bij jouw kind(eren)! Ik zou het superleuk vinden als je het hieronder in een reactie laat weten. Ook natuurlijk als je nog twijfels hebt over welke style je nou het beste vindt passen bij jouw zoon en/of dochter. En, als laatste wil nog even met je delen dat er volgende week nog een vette winactie online komt ism Kixx online.

Deze blog heb ik geschreven omdat ik heel erg enthousiast ben over deze campagne van Kixx online. Ik werk al jaren samen met deze webshop, omdat wij heel goed bij elkaar passen, en deze webshop ook heel goed past bij de kleding-stijl van mijn volgers. De inhoud en de tekst van dit artikel zijn 100% Frederiek // Kindermodeblog ! 🙂

Tags: , , , ,

5 Reacties

 • door frederieke1
  Posted 10 september 2019 17:23 0Likes

  En? Ben jij d’r al uit welke style hero het beste past?
  Doutzen is…. de Little Fashionista 🙂

  Liefs Free!

 • door Wendy
  Posted 11 september 2019 06:50 0Likes

  Dochterlief is zes en begint nu met vooral jurkjes en rokjes als ze maar bol staan als ze draait 🤗 als het even kan pakt ze zelf haar kleding maar vaak is het net te koud of te warm en dan probeer ik haar te helpen wat trouwens nietbalrijd lukt hoor🙈 ze is inderdaad een eigen smaak aan het ontwikkelen wel heel leuk. De oudste had DAT ook en elke morgen ruzie had ik geen zin in dus dacht ok doe zelf maar de andere kinderen zullen er wel wat van zeggen en dan is het zo afgelopen. Maar nee die vonden het super leuk. Zie zomerjurkje met mayo en laarzen plus oorwarmers wand zien waren cool🙈 maar het klopt als het maar lekker zit. Maar heb weer tips waar mee ik verder kan. Ik ga dus voor little fashionista.😘

  • door frederieke1
   Posted 11 september 2019 07:26 0Likes

   Wat superleuk om te lezen dit!! ” Maar nee die vonden het super leuk.” Hahahaha!! En wat jij schrijft klopt helemaal denk ik, voor veel ouders ” een struggle” denk ik. Kinderen die te koud gekleed naar buiten willen…zie soms op school in de winter zelfs kinderen in korte broek. Lijkt me zo fijn om het nooit koud te hebben hahaha 😉
   Heel leuk die eigen smaak van de kids! Denk ook heel goed.
   Fijne dag vandaag! En PS: dankjewel voor je comment en fijn om te lezen dat je wat hebt aan de tips. Liefs Free

 • door Anne
  Posted 11 september 2019 12:59 0Likes

  Ik vind dit dus zoooo handig! Mijn dochter is een Wild Child tip, met een vleugje Nature Lover..
  Mijn zoon.. ook wel, maar die heeft ook wel een vleugje sporty.. nu uren combi’s maken en maar gaan bestellen!🙌 thanks Fre!!

  • door frederieke1
   Posted 11 september 2019 13:58 0Likes

   Ooooh wat goed en fijn om te horen!! Graag gedaan! Beiden tikkie verschillend dus, leuk!
   Heel veel shopplezier, en leuk dat je hier reageerde!! Liefs Free

   PS Mijn winterjassen top 25 is af, wellicht leuk om even te bekijken!

Plaats een reactie