DE GEWELDIGE SALE OUTFIT VAN LIV!

Soms vind ik het prachtig om te werken met één kleurbeeld binnen een outfit. Voila! Zie de outfit van Liv. Een mix en match van 2 verschillende merken, met totaal verschillende stijlen, maar in deze outfit komt het mooi samen. Ik heb de trui met kattenkoppen gecombineerd op een lange rok van 4FunkyFlavours. En waar het meestal mijn way of styling is, om te gaan voor wijd op strak, of juist iets straks op iets wijds, is er toch een uitzondering tegenwoordig. Want ik vind dit dus ééénig staan, om een weide oversized trui te combineren op een lange wijde rok. Wat jij?
Liv kan hier heerlijk in bewegen en heeft weer een gezellige playdate met vriendin Sterre. Alles over haar outfit zie je later deze week op Kindermodeblog. Kom je snel weer even langs?

Shop the look van Liv!
Rok 4FunkyFlavours
Trui OneDayParade
Schoenen Zara

Foto’s Kindermodeblog, door Alina Krasieva

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie