LARA WEET ZICH WEL TE KLEDEN IN DIT WEER

LARA WEET ZICH WEL TE KLEDEN IN DIT WEER

Door: Jeannine

Bah wat kan het hier in Cambridge soms druilerig zijn, vooral de afgelopen dagen. Terwijl we hier toch ook al aardig wat zonnige dagen hebben gehad. Lastig om je volledig over te geven aan de tijd van het jaar, wanneer het herfstachtige weer nog steeds om de hoek komt kijken.

Maar zodra de zon ook maar even tevoorschijn komt, halen we de zomer uit de kast en kleden we ons er helemaal op. Zoals deze heerlijke look met dit te gekke plissé bloemenrokje van de Zara. Normaal ben ik niet zo van de rokjes, maar dit exemplaar trok meteen mijn aandacht. Speels, vrolijk en goed te combineren met een leuke top of blouse.

Lara voelde zich in ieder geval helemaal op haar gemak in haar luchtige outfit en topte de look af met haar nieuwe blitse zonnebril van Mark & Spencer en sandalen van Pisamonas.

Rokje: Zara
Blouse: Zara
Tas: Susan Bijl
Sandalen: Pisamonas
Scrunchie: Zara
Zonnebril: Mark & Spencer

Tags:

Plaats een reactie