DE PERFECTE JAS VOOR WISSELVALLIG WEER


Oooh wat was het heerlijk de afgelopen dagen!! Maar ‘t voorjaar kan ook wind en regen brengen en dat blijkt maar weer. Lekker wisselvallig dus.. En wat trek je je kids dan aan? Het is meestal te warm voor die dikke warme winterjas, maar ook nog te koud om met alleen een trui of vest naar buiten te gaan. Een zogenaamde ‘tussenjas’ is dan de perfecte oplossing. Kick heeft vandaag een heel stoer exemplaar van Tumble ‘N Dry aan. Het is een soort bomberjack met een sportieve uitstraling door het kleurcontrast en de rode strepen aan de onderkant. Kick draagt z’n Tumble jas vandaag met een broek van de Zara, een trui van Molo en schoenen van Momino. Wat vinden jullie van Kick’s outfit vandaag? Have a happy day!

Je kunt de jas shoppen via deze link

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-76

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-74

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-75

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-73

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-71

Je kunt de jas shoppen via deze link

Wat vinden jullie van deze jas?

 

 

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: , , , ,