DE ZOMERSE OUTFIT VAN TYGO


DE ZOMERSE OUTFIT VAN TYGO

Door Judith:

Nog 4 weken en dan begint de grote zomervakantie. Volgens mij heeft iedereen er behoefte aan. De kinderen worden ‘s ochtends lastiger wakker en hebben niet altijd zin om naar school en de crèche te gaan. En ik moet zeggen ik heb zelf ook behoefte aan vakantie. Na onze verbouwing, drukte op werk en veel sociale verplichtingen (die ik enorm leuk vind trouwens) verlang ik zelf ook enorm naar 2 weken helemaal niks. Alleen maar quality time met het gezin en zon en lekker eten en drinken. Nog 6 weken voordat we weggaan dus het aftellen is begonnen.

Dat het weer nu helemaal geweldig is zorgt wel voor het vakantie gevoel in eigen land. Al is het een weekend. Lekker ontbijten op het strand, borrelen met vrienden in de tuin of op het terras het voelt gewoon zo veel fijner en als vakantie als die zon aan het schijnen is.

Ok soms is het misschien een beetje te warm maar laten we niet klagen. Eindelijk kan je een paar dagen achter elkaar zomer kleding aan. En dan kom je er meteen achter wat je nog mist in de kasten van de kinderen en jezelf ☺️. Zo zag ik dat Tygo echt nodig nieuwe korte broeken en nieuwe sandalen nodig had.

Samen met papa is hij afgelopen week naar de stad geweest en kwamen ze terug met een paar nieuw broeken waaronder deze zomerse donker blauwe linnen broek van Zara. Het zit heerlijk en heeft een leuk gedetailleerd koord. En je kan er echt alles op dragen. Eronder draagt hij sandalen van Timberland. Ergens ben ik helemaal niet voor sandalen en meer voor toffe slippers maar dit is zijn 3e paar op rij nu. Ze zijn zo handig, kunnen nat worden, hij kan ze zelf aan en uit doen en hij struikelt er niet mee als hij gaat rennen. Kortom voor mij de ideale sandaal voor jongens van een jaar of 3.

Liefs Judith

Het shortje vind je hier!  En klik hier om de sandalen te shoppen!

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie