DIT IS DE VERJAARDAGSJURK VAN PHILEINE

DIT IS DE VERJAARDAGSJURK VAN PHILEINE

Door: Renske

Jaaa nu echt nog maar 3 dagen en Phileine is 5 jaar!
En met Phileine d’r verjaardag begint onze verjaardagen zomer! In 6 weken tijd zijn ze alle drie jarig en om het makkelijk te houden wordt tussendoor baby nr 4 geboren.
Aan het einde van de zomer vieren we daarom groot feest voor iedereen tegelijk.
Natuurlijk gaan we nu aan haar verjaardag zelf voorbij en vieren we het dit weekend klein met alleen wat familie en vieren we volgend weekend haar kinderfeestje.

En kleine feestjes of niet, bij een verjaardag hoort een verjaardagsoutfit! En in dit geval een verjaardagsjurk!
Ik was al een tijdje aan het zoeken voor de perfecte bday dress maar ik kon ‘m nog niet heel goed vinden. Tot ik van de week 3 potentiële modelletjes in het vizier kreeg.
Van de 3 waren er 2 met wat fellere neon kleurtjes en had er één panterprintje (want die hadden we nog niet 🙂 )
En ik dacht deze keer eigenlijk voor één van de fellere kleurtjes te gaan maar je raadt het al, na het passen was er maar één jurkje dat er ver boven uitstak en dat was dit panterjurkje.
Ook bij Phileine zelf dik favoriet en ze wilde het jurkje eigenlijk al niet meer uit.

Nou dacht ik aan de ene kant dus we nemen een keer geen panter maar andere andere kant klopt het ook wel weer in het gehele plaatje. Toen Phileine namelijk geboren werd had ik net mijn enorme liefde voor panterprintjes ontwikkeld alleen 5 jaar geleden was er bijna niks in dit printje verkrijgbaar. Stad en land heb ik afgezocht voor het perfecte panter geboortepakje (niet gevonden) en na weken zoeken vond ik eindelijk een lint met panterprint voor op het geboortekaartje. Wij noemden haar toen altijd ons kleine pantertje en de liefde voor dit printje (en voor haar ;)) is alleen maar groter geworden. En dus draagt ze nu 5 jaar later, in de tijd dat je ongeveer ALLES in dit printje kan verkrijgen gewoon een panter verjaardagsjurk!

Maar het is ook wel echt een hele mooie! Hij is van het het merk Like Flo en het stofje is net wat chiquer en daardoor feestelijker dan dat van andere jurkjes. In de taille zit een elastische band en aan de mouwen zitten grote ruffles met een rode binnenkant wat een superleuk effect geeft.
En nog een extra leuk detail; je shopt dit heerlijke jurkje nu ook nog in de sale!

Klik hier om dit jurkje direct te shoppen!

Tags: ,

Plaats een reactie