PHILEINE IN COMPLETE PANTER OUTFIT

PHILEINE IN COMPLETE PANTER OUTFIT

Door: Renske

Nog 10 dagen en dit lieve meisje wordt alweer 5 jaar!
Vorige week zaten we foto’s en filmpjes op mijn telefoon te kijken van toen ze nog heel klein was.
Voelt nog als de dag van gister maar ze wordt toch echt 5 en gaat alweer een jaar naar school. Na zo’n eerste schooljaar maken ze ook ineens zo’n sprong in ontwikkeling, alleen maar leuk natuurlijk maar ze lijkt ineens zo groot.
In doen en laten dan want qua lengte wil het nog steeds niet echt opschieten met deze smurf.
Niet dat het haar ergens in belemmert want ze is bijdehand genoeg en ze maakt er ook nog steeds gebruik van want door haar lengte blijft ze wat langer ‘schattig’en komt ze met een hoop weg.

Qua kleding is het wel zo dat er niet veel door kan van Julie uit die tijd,  want de maat die Phileine nu aan heeft droeg Julie toen ze drie was en dat matcht toch niet altijd lekker met een bijdehandte kleuter.
Geen probleem want er valt dus weer meer te shoppen en daarbij vind ik haar lengte een voordeel. Ze past namelijk nog steeds in de maatjes van de ‘babygirl’ afdeling van Zara en daar komen toch steeds weer de leukste items voorbij.
Laatst ontdekte ik eerst dit jeans shortje met dit prachtige panterprintje. Dat ik daar van hou is geen verrassing en in de zomer vind ik deze variant op wit superleuk. In een iets grotere print hadden ze ook dit toffe topje. Met een roesje aan de onderkant en achterkant en een stukje blote rug. Ook deze kwam direct in mijn mandje terecht, over sommige items hoef je nou eenmaal niet lang na te denken zeker niet voor deze fijne prijsjes.
Ik had het shortje eigenlijk met een wit topje in gedachten en het topje bijv op een blauwe jeans short maar Phileine vond het leuk om er een heel ‘pakje’ van te maken. En eigenlijk kan dat ook gewoon!
Dus zie hier Phileine in haar nieuwe panterpak 🙂 Om de outfit compleet te maken moest wel haar favo haarbandje erbij gedragen worden en ook daar komt ze gewoon mee weg vind ik.

Dus voor wie twijfelt, panter met panter en panter kan gewoon 🙂

Dit leuke shortje vind je hier!  En het topje shop je hier

 

 

Tags: ,

Plaats een reactie