UNICORN MINI RODINI | OUTFIT PHILEINE


Door Renske:

Daar is ie dan! Ook al kan ik normaal nooit zo snel beslissen wat ik wil hebben voor de kids, bij het zien van deze print was ik verkocht!!

De Unicorn! Mini Rodini had ‘m al verwerkt in de paar items die in het pre-seizoen gelanceerd werden en nu ook weer in de SS16 collectie. Hij is er in meerdere kleuren en in verschillende kledingstukken. Ik vind ze allemaal geweldig maar voor de meisjes vind ik deze zalmroze met paarse, roze en gele accenten het leukst. Supervrolijk voor de zomer en divers te combineren. Ik moet toegeven, deze collectie is niet goedkoop maar sommige items moet je gewoon hebben. Dus had ik binnen een uur na de lancering mijn winkelmandje gevuld 🙂 Voor Phileine koos ik deze sweater die ik hier gecombineerd heb met een legging met een totaal ander printje van Lindex. Ik ben helemaal verliefd…….wat jullie?

Via deze link kun je de sweater shoppen

IMG_5998
IMG_6005
IMG_6010
IMG_6011
IMG_6001
Klik hier om Mini Rodini te shoppen

Wat vind jij van de sweater van Phileine?!

Tags:

Plaats een reactie