GOED GESLAAGD BIJ TK MAXX

Door: Alison

Afgelopen week hebben we op uitnodiging warenhuisTK Maxx in Amsterdam bezocht. Zelf was ik hier nog niet geweest, dus voordat we vertrokken, heb ik toch maar even snel op internet gezocht hoe en wat. Ik las dat je er designer kleding kunt scoren voor hele mooie prijzen. Ik was dus onwijs benieuwd. Ik ben er heel bleu ingestapt en heb me enorm laten verassen!

Een ding is zeker: als je dol bent op designer kleding, topmerken en unieke juweeltjes voor een klein prijsje, dan is TK Maxx dé juiste plek. Wauw! Ik heb mijn ogen uitgekeken! Er is heel veel kleding voor dames, heren en kinderen. Daarnaast veel beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Mag ik je een tip geven? Neem echt even de tijd om op schattenjacht te gaan, je kunt hier namelijk eindeloos shoppen. En met elf winkels in Nederland vind je er vast ééntje bij jou in de buurt.

De inkopers van TK Maxx speuren het hele jaar door de wereld af om de beste merken te vinden, voor een fractie van de adviesprijs. Hierdoor krijgen de winkels meerdere nieuwe leveringen per week binnen en is er met duizenden unieke items altijd wel iets nieuws te ontdekken voor de Nederlandse koopjesjagers.

TK Maxx geeft dan ook als tip om niet altijd met een specifieke missie de winkel in te gaan. Kom langs met een open mind om naar unieke items te speuren. Begin eventueel bij een makkelijk te shoppen afdeling die lekker overzichtelijk is, zoals bij accesoires of de home afdeling. En kom ook vaak langs, om even te kijken wat nieuw is. Van alle verschillende items kan elk pareltje namelijk de laatste zijn! Weg is dus ook écht weg bij TK Maxx. Het warenhuis garandeert een breed aanbod van grote merken voor kleine prijzen, die altijd tot 60% goedkoper zijn dan de adviesprijs.

Samen met Junes ben ik vrijdag dus op schattenjacht gegaan. Met zoveel kleding om je heen moet je vooral de tijd nemen. Al snel viel mijn oog op een funky legging. Wie mij misschien al een tijdje volgt weet dat ik van clean, maar toch een tikkeltje anders houd. Lief maar stoer, dat is mijn ding en past ook goed bij Junes. Om de look van Junes af te maken shopten we ook nog leuke kousjes van All Stars en een geweldige regenjas. Ik denk dat elk meisje gek van deze jas zal zijn! Er is namelijk op een subtiele manier een unicorn op de jas verwerkt. Helemaal cool! En geloof het of niet, ik shopte deze jas, legging, en kousen voor maar € 31,-.

Wil je zelf ontdekken wat voor unieke parels je bij TK Maxx kan shoppen? Ga dan langs in één van de winkels of bekijk de nieuwe Instagram pagina!

Heeeeel veel liefs,
Alison & Junes.

Foto’s door Alina Krasieva 

Tags:

Plaats een reactie