DIT IS EEN GEWELDIGE ZOMEROUTFIT


DIT IS EEN GEWELDIGE ZOMEROUTFIT

Door: Rosan

Het allerliefste had ik dit setje op de foto gezet buiten met een stralend zonnetje ergens op een mooi strandje. Maar helaas na heel even de zomer te mogen proeven met Pasen worden we gewoon weer de winter in getrokken…
Dus ik ga maar gewoon heel even door op die gedachte van zon, zee en strand, want dit heerlijke bohemian outfitje van MarMar Copenhagen past daar echt perfect bij!
Het is een losse top met een rokje, maar door het zo bij elkaar te dragen lijkt het net een jurkje. Ik vind de caramel kleur en de details echt prachtig en het stofje is heerlijk licht en luchtig.
Nu is het Deense MarMar Copenhagen inmiddels al bekend om haar te gekke panterprint collectie, maar ook de andere items uit de collectie zijn wat mij betreft echte toppers. Ik houd heel erg van die zachte naturel tinten in combinatie met die meisjesachtige details.

Ik moest Mckenzie al overtuigen dat ze dit setje vandaag toch echt alleen kon dragen met een maillot en lange mouwen… Dus laat die zomer maar komen, wij zijn er meer dan klaar voor!

Tags: , ,

Plaats een reactie