DEZE JUMPSUIT IS ECHT TE GEK!


DEZE JUMPSUIT IS ECHT TE GEK!

Door: Judith

De kinderen hebben lekker twee weken vakantie gehad en vorige week was ik vrij om leuke dingen te doen met ze in Nederland. Het weer was geweldig. Tijdens het paasweekend zaten we voor mijn werk in Valkenburg/Maastricht waar ik werk en privé mooi kon combineren tijdens het Amstel Gold Race weekend. Het was echt een beetje zomer in Nederland en we hebben enorm genoten van het weer maar ook van een geweldig sportweekend.

Twee dagen later zaten we op het strand. Wat ik een van de fijnste dingen van wonen in Den Haag vind, is dat we op de fiets naar het strand kunnen. Dinsdag hebben we met vrienden op het strand gegeten en woensdag lag ik voor het eerst in bikini op het strand.
Ja nog wel wat wit maar goed die eerste zonnestralen heb ik wel alvast gepakt. Het weer is in deze periode een beetje gek want een dag later hadden we weer een winterjas aan zo koud was het.
Maar we hebben wel geroken aan de zomer en ik kan niet wachten op aanblijvend lekker zomerweer. Voor de kinderen heb ik wel al het een en ander bij elkaar geshopt voor de zomer. Al kunnen ze het nog niet aan ik ben dan toch bang dat het uitverkocht is zodra het echt zomer is.

In de zomer is de kleding van de kinderen automatisch bij mij wat kleurrijker. En het fantastische merk 4funkyflavours speelt hier geweldig op in. Via kindermodeblog kwam ik in aanraking met dit voor mij nieuwe merk en ik was meteen verkocht. Toen ik op hun website aan het kijken was wilde ik wel bijna alles in mijn mandje stoppen. Wat een unieke en vrolijke items. Kate heeft op de foto’s een denim jumpsuit aan met zwaantjes erop. Deze heeft ze zelf online uitgezocht. Toen ik het binnenkreeg werd ik nog enthousiaster want wat een fijne en zachte materialen. Kwalitatieve zachte stoffen met geweldig leuke details die de kleding net wat unieker maakt. Het zit daarnaast ook heerlijk. Hier kan Kate de hele zomer lekker in spelen en ravotten. En wat ook nog leuk is om te weten, naast de kindercollectie hebben ze ook een hele leuke dames- en herencollectie dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij dit toffe merk 😊.

En laat die zomer nu maar echt komen!

Liefs Judith

 

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie