NOPPIES | JUMPSUIT


Door: Rosan

Gek op jumpsuits! 

Ik weet niet wat het is, maar ik ben gek op jumpsuits! Misschien omdat ik ze zelf niet kan dragen, iets met te lange benen, brede heupen en smalle taille. Maar bij die kleintjes vind ik het zo schattig! En je hebt ze in zoveel verschillende varianten: lief, stoer, speels, vrolijk… zowel bij jongens als bij meisjes vind ik ze altijd te leuk staan.
Ik ben wel een fervent online-shopper, dus als ik dan weer websites afspeur naar leuke kleertjes betrap ik mezelf erop dat mijn oog telkens blijft hangen bij die jumpsuits. Regelmatig kan ik me bedwingen, door mezelf wijs te maken dat nog een jumpsuit echt niet nodig is. Maar toen zag ik deze van Noppies, zo fris en vrolijk en van een fijn dun stofje. Heerlijk voor de zomer! De ontbrekende sluiting aan de onderkant, niet handig ik geef toe, neem ik voor lief. Worden jullie niet vrolijk van deze outfit?!

Via deze link kun je de jumpsuit shoppen

IMG_0056

IMG_0053
IMG_0035
IMG_0041

Klik hier om meer leuks te shoppen bij Noppies

Wat vinden jullie van deze jumpsuit?

Tags: ,