DIT IS DE NIEUWE ZOMERJAS VAN BEAU!

DIT IS DE NIEUWE ZOMERJAS VAN BEAU!

Door: Renske

Wij zijn weer terug van onze vakantie. We hebben geen seconde spijt gehad dat we ons tripje naar Mallorca hebben ingeruild voor een weekje in Overijssel want het was echt heerlijk!
Zo onwijs geboft met het weer, leek wel zomervakantie!
De kids hebben echt onwijs genoten en volgens hun vrienden voor het leven gemaakt.

Nu weer back home en aan het werk en kids nog een weekje vakantie.
Nog maar 6 weken werken en mijn zwangerschapsverlof gaat al in, time flies!
Helaas hebben we het mooie weer niet mee naar huis genomen en vind ik het zelf echt weer hele fris afgelopen dagen. Waar we op vakantie geen moment een jas aan hebben gehad zou ik nu het liefst weer in m’n winterjas duiken. Niet dat ik die nog pas maar dat terzijde 😉
Het was van de week wel een mooi moment om Beau z’n nieuwe zomerjas in te wijden.
Ik had al 2 jaar achter elkaar een blauw bomberjackie voor hem, staat hem superleuk en daardoor heel makkelijk om weer een zelfde soort aan te schaffen. Maar daarom wilde ik dit jaar iets anders! En na even zoeken kwam ik uit bij dit camouflageprint jack van Tumbl ’n Dry.
Superstoer printje met een knaloranje binnenkant. De stof is waterafstotend en de jas heeft een capuchon wat ik toch ook wel echt handig vind in ons land.

Beau draagt ‘m hier boven een jeans short van H&M met sokken van Zara in Stan Smiths.
En extra fijn, het jasje is nu in de Sale bij Tumble ’n Dry dus ga snel kijken!

Tags: , , ,

Plaats een reactie