TUMBLE ‘N DRY | DE JAS VAN BEAU


Door Renske:

Waarschijnlijk vraagt iedereen het zich af; zomer waar blijf je??? Het is al juli en we lopen in lange broeken, jassen, dichte schoenen en de meeste tijd met capuchons en paraplu’s. Vette ellende….. Maar ja, we kunnen het nog heel lang hebben over wat er allemaal zo balen aan is maar daar gaat de zon niet van schijnen! En ik kwam er ook achter dat er deze week door het weer een positief punt te benoemen viel; Beau kon z’n nieuwe jas aan!

Een tijdje terug toen de temperaturen iets hoger lagen kocht ik dit stoere zomerjasje voor hem bij Tumble ‘N Dry. Hoe gek ik ook op printjes ben, de effen combinatie donkerblauw / grijs blijf ik bij Beau te gek vinden staan. En omdat z’n broekje vaak al vol met printjes zitten vond ik een rustigere jas ook wel leuk erbij.

Het jasje is een baseball model waarbij de mouwen van een net iets anders stofje zijn dan de voor- en achterkant. De voering is van zacht katoen en het is gemakkelijk aan te trekken. Niet onbelangrijk bij een 11 maanden oude baby die nog steeds niet erg wil meewerken… De stoffen ritssluiting kan helemaal hoog gesloten worden, ideaal om in naar buiten te gaan met dit weer! Dus nee geen zon nog, maar wel een zoon bij me in een mooie, stoere jas…… word ik ook blij van!

En ja jullie boffen alweer, dit jasje shop je nu met 40% korting

Je kunt de jas shoppen via deze link

beau 6_1

beau 2

beau 1

beau 3_1
beau 4

beau 5

Klik hier om direct te shoppen bij Tumble ‘n Dry

Wat vind jij van de jas van Beau?

Tags: , ,

Plaats een reactie