DIT IS DE STOERE LOOK VAN REIN!

Rein – de boef – gaat vandaag lekker voetballen en kattenkwaad uithalen. Dat doet hij natuurlijk wel een beetje in stijl he?! Hij draagt vandaag van top tot teen kinderkleding van Mini Rodini. Dit mega populaire Zweedse kindermode merk heeft altijd een hoge FUN factor. De prints zijn geinig en de kleuren combinaties zijn lekker out of the box. De kwaliteit is goed, maar dan ook écht, en daardoor onwijs duurzaam want de kleding gaat jarenlang mee. Bijna alle kleding is ook nog unisex dus het kan echt doorgedragen worden van jongen – op meisje – op jongen etc. Maar nu genoeg lofzang over dit merk, ff terug naar die toffe look van Rein. Zijn jasje is perfect voor de heerlijke regen in Nederland maar is natuurlijk ook te gek op een zonnige lentedag. Op zo’n twijfel dag, zal ik mijn kind nou wel of niet zonder jas de deur uit laten gaan? Met deze toffe apen bananen print is de kans groot dat het toch mét jas naar buiten wordt 😉 Zijn felgroene broek en shirt met panter erop, ja, wat kunnen (en zullen) we daar nog over zeggen? Hahahah….! Wat vind jij van deze outfit? Ook iets voor jouw zoon (of dochter maar dan meer in combinatie met andere items) deze outfit?

Je kunt deze Mini Rodini look shoppen via Little Department Store

mini rodinimini rodini

Klik hier voor meer leuke merken en kinderkleding bij Little Departmentstore

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie