SEM IN MINI RODINI


Ik ging deze week niet alleen met Nanna naar buiten maar natuurlijk ook met Sem! Ik heb hem in verschillende outfitjes gehesen en we beginnen vandaag met deze über relaxte en coole voorjaars- look. Zachte pastel kleuren passen helemaal bij het voorjaar en de zomer en ik kan momenteel m’n geluk niet op met babyroze, babyblauw en mint groen. Ik vind de mintgroene items uit de tweede levering van Mini Rodini dan ook om te watertanden. Die mooie zoete kleur met zo’n stoere hagedissen print erop vind ik helemaal te gek. Sem was zelf ook direct idolaat van dit shirt, en wat wil je ook. Dierenprints doen het goed bij kids, keer op keer.Ik vind het leuk om mintgroen met zwart te combineren, net zoals je in het shirt eigenlijk ziet. Ik heb ‘m daarom gecombineerd met deze supergave zwarte sweatpants van Mini & Maxiumus. Maar ook voor meisjes vind ik deze items de bom! Je combineert dan bijvoorbeeld zo’n shirtje of het jurkje met een zwart legginkje. Of andersom. Maar ook met wit combineert dit erg fijn of met jeans. Genoeg mogelijkheden dus. Get inspired!

Klik hier voor meer Mini Rodini

mini rodini hagedis

SEMoude 2531
Klik hier om Mini Rodini te shoppen

OF hier voor de broek van Mini & Maximus

Tags: ,

Plaats een reactie