DIT ZIJN DE NIEUWE ZOMER- JAS EN SNEAKERS VAN JULIE


DIT ZIJN DE NIEUWE ZOMER- JAS EN SNEAKERS VAN JULIE

Door: Renske

Wij hebben onze plannen even helemaal omgegooid. Eigenlijk zouden wij vanavond in het vliegtuig zitten naar Mallorca maar de weersvoorspellingen waren daar zo dramatisch dat we besloten hebben om deze reis te annuleren en naar een vakantiepark in Nederland te gaan. Het wordt hier namelijk gewoon heel mooi weer zoals iedereen waarschijnlijk weet. Dus ik vroeg me af wat wij daar al die dagen in de regen gingen doen en bij twijfel niet doen toch?
Omdat ik in de eerste week van de zomervakantie ben uitgerekend gaan wij verder niet op vakantie dit jaar en daarom vonden we het wel belangrijk dat we optimaal van deze 10 dagen kunnen genieten. De kids hebben er geen minuut wakker van gelegen, toen we verteleden waar we heen gingen hoorden we alleen gejuich, want binnen-en buiten zwemparadijs en heel veel speeltuinen zijn de dingen waar zij blij van worden. En zij blij, wij blij, toch? 🙂

Blijft bizar dat we aan het begin van de week echt nog onze winterjas aan moesten in de ochtend vanwege de kou en vandaag waarschijnlijk gewoon zonder jas naar buiten kunnen.
En toen ik aan het bedenken was welke jas we dan mee zouden nemen voor Julie bedacht ik me dat ik deze nieuwe zomerjas nog helemaal niet hier gedeeld heb, dus hier komt íe 🙂

Ik ben groot fan van Scotch R’belle voor Julie, ik kies meestal aan het begin van de nieuwe collectie wat musthaves uit die we meteen aanschaffen en verder sla ik een heleboel favorieten op waarmee ik wacht tot de sale begint. Scotch heeft namelijk echt een goede sale die vrij snel voor 50% de deur uitgaat en vaak is dat nog halverwege het seizoen waarin we ons op dat moment bevinden, top dus!
Nu hadden ze afgelopen winter een aantal bomberjacks in de collectie die meer als tussen- of zomerjas gedragen konden worden en op één daar van had ik mijn zinnen gezet voor Julie. Dus goed in de gaten gehouden en meteen gescoord toen hij met 50% online kwam. De kleur van het middelste gedeelte is een beetje oud roze / goud en de hele jas heeft een glanzende stof waar ik erg van hou. Verder vind ik deze jasjes altijd leuk staan bij Julie en ook nu ben ik er helemaal blij mee!

Julie draagt ‘m hier boven een oude ripped jeans van Zara en met haar nieuwe pantersneakers van Zara die ik ook echt graag wil tippen! Supertoffe chunky  sneaker die ik echt heel stoer vind staan. En het leuke is, dit model gaat tot en met maat 40 en valt nog groot ook dus ik heb ze voor mezelf ook meteen aangeschaft. Sommige kansen om te twinnen moet je meteen grijpen 😉 Zeker omdat ze ook een heel fijn prijsje hebben!

Wat vind jij van deze outfit?

Dit jack is niet meer verkrijgbaar maar Scotch heeft ook dit seizoen weer veel bombers in de collectie

Deze sneakers vind je in ieder geval hier

Bekijk de flatlay pagina van Kindermodeblog voor nog meer outfit inspiratie!

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie