DEZE OUTFIT WIL JE ZIEN!

Vandaag wil ik de outfit van Hanne met jullie delen!!  Dit is een fijne outfit die zij al kan dragen op een zonnige lente dag. Wat ik leuk vind aan het voorjaar, is dat je je ” half warm – half koud” kan aankleden. Wat ik hiermee bedoel, is dat je bijvoorbeeld een lange broek draagt met een t-shirt, óf een rokje / korte broek, met daarop een warme trui. Zo blijf je lekker op temperatuur! Dus zo ook bij deze outfit van Hanne vandaag!
Hanne draagt een tof rokje met daarop een kleurrijke trui. Vorig jaar kwamen de jeans rokjes ineens hélemaal terug in de dames mode, en in de kindermode zien we dit seizoen dus ook veel rokjes. Zó gezellig. Hanne d’r trui is een grote favoriet van mij, maar bij Kixx online is deze helaas al uitverkocht. Wat ik trouwens volleeeedig begrijp, haha. Ik vind de kleurencombinatie echt prachtig. En elk kind kan deze kleuren goed hebben! Mocht jij nog een adresje weten waar je deze trui nog kunt scoren, laat het me gerust weten. Dan kan ik dit weer met mijn volgers delen.
Het oversized rib jack geeft de outfit een stoere nonchalante look. Love it!! Ohja, voordat ik het vergeet te zeggen, de panterschoenen die Hanne draagt scoor je – net als het jack- bij Zara. Enjoy today!

Via deze link shop je de leukste rokjes bij Kixx online! 

Via deze link shop je de leukste rokjes bij Kixx online! 

 

Wat vind jij van deze outfit?


Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , ,

Plaats een reactie