NAME IT TRUI | OUTFIT EVA


Wij zijn dol op het delen van fijne en zomerse kinderkleding inspiratie! Kinderkleding is en blijft gewoon super leuk en om vrolijk van te worden! Ook van de fleurige en frisse outfit van Eva worden wij enthousiast! Speels en kleurijk! Eva draagt een fijn gebreide trui van Name it met fluor oranje kleur accent! Door het dunne materiaal van de trui is deze uitermate geschikt voor de zomer, luchtige en comfortabel! De trui valt wat wijder op het lichaam maar sluit op de armen mooi aan, helemaal hip! Eva draagt haar trui met een tuinbroek van de Zara. De lichte wassing zorgt voor een zomers effect en de verschillende patches maken het tuinbroekje lekker opvallend! Met een paar metallic sandalen van Rainbow & Snow style je de zomerse outfit helemaal af! Eva is er klaar voor! Have a happy day!

Je kunt hier klikken om de trui te shoppen bij Name it

5A1A9177

5A1A9239

5A1A9226

5A1A9251

5A1A9166

5A1A9234

5A1A9206

Klik hier om te shoppen bij Name it

Wat vind jij van de outfit van Eva?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie