LARA IN DE ULTIEME BEACH OUTFITS

LARA IN DE ULTIEME BEACH OUTFITS

Door: Jeannine

Beschermd en trendy de Australische kust tegemoet
Na een paar heerlijke dagen in Singapore waar we voornamelijk kennis maakten met de stad en het heerlijke eten, bereidden we ons voor op  het volgende avontuur: 3 weken road trippen door Zuid-Oost Australië, waar we voor het grootste gedeelte langs de kust zouden doorbrengen. Iets waar we van te voren goed rekening mee moesten houden, aangezien ik nogal aanleg heb om snel te verbranden. En zeker wanneer je nog geen laagje hebt opgebouwd moet je extra voorzichtig zijn met de felle zon. Lara lijkt hetzelfde huidtype te hebben en kan een goede bescherming dan ook zeker gebruiken.

Super enthousiast werd ik dan ook toen ik kennis maakte met de UV werende zwemkleding van Beach & Bandits. Deze ultra hippe zwempakken en shirtjes in mooie kleuren, printjes en met opvallende teksten bieden een beschermende factor van UPF50+, wat betekent dat mijn kleine beachgirl goed beschermd is tegen de schadelijke UVA en UVB straling. Niet alleen handig voor op het strand of in het zwembad, maar ook super leuk te combineren met andere kledingstukken, zoals een korte broek of salopette jurk.

In deze blog deel ik 2 verschillende looks van Lara op het strand in Australië, gekleed in de prachtige zwemkleding van Beach & Bandits, gecombineerd met het Australische surfmerk Rip Curl.

Australië look 1:
Onze eerste stop in Australië was Noosa Beach, een populaire hang- out voor surfers en vakantiegangers. Het strand ligt op steenworp afstand van een sfeervolle winkelstraat met leuke boetiekjes en gezellige eettentjes. Het grootste deel brachten we door op het strand, samen zandkastelen bouwen, bodyboarden en zwemmen in de heldere zee. Ondanks de niet altijd strak blauwe lucht, zijn de stralingen nog altijd venijnig. Een goede bescherming is nog steeds van groot belang. Mijn summer lover was er in ieder geval goed op voorbereid met haar te gekke rode top van Beach & Bandits, All color blocked met roze swimshort van Rip Curl en pastel kleurige waterschoenen van Sun Jellies. De bril kocht ik vorige zomer bij de GAP en blijft een grote hit.

Dit stoere swimshirt van Beach & Bandits vind je hier

 Australië look 2:
In love with Byron Bay. Deze populaire bestemming aan de Oostkust van Australië is opnieuw een trekpleister voor surfers en yogi’s. Wanneer je door de straten van Byron Bay loopt ervaar je een relaxte sfeer en kan je je geluk ophalen bij de vele healthy food zaakjes en trendy lifestyle winkels. Zelf verbleven we iets naast het centrum van Byron Bay, Suffolk Park. Een perfecte bestemming wanneer je met kinderen reist omdat het er iets minder druk is. Onze camping lag op slechts 100 meter van het strand vandaan, wat betekende dat mijn kleine surfgirl hier regelmatig te vinden was. Uiteraard beschermd tegen de felle zon en stijlvol in zwemkleding van Beach & Bandits.

Dit hippe swimsuit van Beach and Bandits shop je hier

Klik hier om de rest van de nieuwe collectie van Beach & Bandits te bekijken!

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie