DIT IS EEN HIPPE KLEUREN COMBI VOOR BOYS!

Dat groen en roze een erg lekkere kleuren combinatie is, dat hoor je mij wel vaker zeggen én laat ik jullie maar al te graag zien. Zoals laatst bij Mare, klik hier om deze toffe outfit terug te zien. Maar vandaag wil ik je graag inspireren met deze kleurencombi voor een jongen! Mats draagt een groen broekje van Ammehoela met daarop een zacht roze shirt én blousje van Zara. Deze broekjes zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en zijn sowieso een mega aanrader, Oliver leeft erin! Maar goed, vandaag dus laat ik jullie deze mintgroene zien. Wat een heerlijke frisse kleur. Vind je niet? Ik word iig echt enorm blij van deze outfit! Vrolijk, fris en het is eens iets anders. Eens of niet? Mats draagt trouwens supercoole sneakers van Veja, die maken het geheel toch weer lekker stoer. Al met al, wat mij betreft een heerlijke combi. I love it! Wat jij?

Via deze link kun je de broek shoppen bij Kixx 

ammehoela kinderkledingveja kinderschoenenKixx kinderkleding
Klik hier om de broek of schoenen te shoppen bij Kixx

 

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , ,

Plaats een reactie