ZO COMBINEER JE DEZE TRUI

Jaaaa! Dít is nou echt een outfit naar mijn hart. Mare draagt een hele toffe unisex trui van Mini Rodini – deze groen tint is ‘t op dit moment he-le-maal – op een geribt roze rokje van Zara. Ook de ribstof maakt een mega comeback dit seizoen. Ribstof is niks sufs meer! En onthoud, de kleuren groen en roze gaan altijd héél goed samen. Maar wat eigenlijk zo fijn is aan deze trui, je kunt er alle kanten mee op. Deze kleur groen combineert namelijk ook heel lekker op een hele lichte jeans. (ook voor boys!) Of op een zwart verwassen broek, of op een beige chino. En zo kan ik nog wel even doorgaan…. 😉
De pantersokken én pantserschoentjes geven de outfit van Mare een vette knipoog. Oeh, en laten we het kraagje niet vergeten. Een stoere outfit met een lief randje. Of andersom. Kek madame he?!

Je kunt via deze link de trui van Mini Rodini shoppen
De sokken, schoenen en het rokje vind je bij Zara.

Shop deze trui van Mini Rodini bij Little Departmentstore

Foto’s door Alina Krasieva fotografie

Tags: , , , ,

Plaats een reactie