10X GAVE SNEAKERS VOOR DE LENTE


10X GAVE SNEAKERS VOOR DE LENTE

We negeren de kou buiten – tot zover dat gaat – en delen vandaag toffe sneaker inspiratie voor het nieuwe lente en zomer seizoen. Hippe kinderschoenen inspiratie kunnen we altijd wel gebruiken en wij zetten onze favorieten graag voor je op een rijtje. Vandaag 10 gave sneakers voor jongens en meisjes. De sneaker kan elk seizoen en voor kinderen kan een goede sneaker eigenlijk niet ontbreken. Onder een jeans, jurk, rok of een short, sneakers kunnen altijd en overal. Naar school of een feestje. Je begrijpt ‘m 🙂 En dat de sneaker dit seizoen best een beetje op mag vallen zien we ook bij deze 10 kinderschoenen wel. Hiermee is de schoen – of nou ja, de sneaker – de eye-catcher van de outfit!

Welk paar is jouw favoriet? Leuk als je het onder deze blogpost in een reactie laat weten. Happy shopping 🙂

#1 Zara

#2 Akid

#3 Vans


#4 New Balance

 

#5 Nike

 

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram voor de laatste musthaves?

#6 Zara

#7 Akid 

 

#8 Vans


#9 Hummel

 

#10 Akid

Welk paar schoenen is jouw favoriet? Leuk als het hieronder in een comment laat weten!

Lees ook: 10X HIPPE BABY SCHOENEN & SLOFJES 

1 Reactie

  • door Francien
    Posted 5 maart 2018 00:20 0Likes

    Mijn zoontje Storm heeft de gympen nummer 2 van Akid. Hij vindt ze zelf ook geweldig. Staan heel gaaf.

Plaats een reactie