JULIE & PHILEINE IN TWINNING BUDGET LEGGING

JULIE & PHILEINE IN TWINNING BUDGET LEGGING

Door: Renske

We hebben een heerlijk weekje voorjaarsvakantie achter de rug met de nadruk op VOORJAAR. Wat was dat even fijn zeg, beetje jammer dat we nu weer terug bij af zijn maar toch, we kunnen er even op teren.
Wij zijn zelf niet weg weggeweest en na zo’n weekje vakantie thuis met iedereen ben ik altijd wel blij als ze weer naar school gaan. Met z’n allen non-stop boven op elkaars lip is ook niet alles!
Vooral de meisjes kunnen elkaar flink in de weg zitten, het ene moment is er dan niks aan de hand en het volgende moment is het oorlog. Herkenbaar mama’s?

En op het moment dat ze constant ruzie maken en ik vervolgens om iets anders boos word op één van de twee nemen ze het ineens voor elkaar op. Dan zijn ze plots weer vier handen op 1 buik en is er niks aan de hand en spannen ze samen tegen mij. Ook herkenbaar waarschijnlijk!

Ze zitten ook nog geregeld in de fase dat ze ‘tweeling’ willen zijn, wat inhoudt dat ze hetzelfde aan willen. Nou ben ik nog steeds niet vies van een beetje twinnen dus dat gedeelte vind ik heel leuk.
Ik denk dat Phileine vervolgens daadwerkelijk denkt (hoopt) dat mensen denken dat ze misschien wel tweeling zijn maar die heeft niet door dat ze ruim 2 koppen schelen ook al is het nog geen 2 jaar qua leeftijd. We vertellen haar maar niks 😉
Hun nieuwste twinning item is deze panterlegging van H&M. De panterlegging behoort tegenwoordig tot onze basics dus als we een er eentje tegenkomen met een fijne pasvorm en vooral mooi printje dan mag ie mee naar huis. En helemaal als ie ook nog voor een heel zacht prijsje verkocht wordt zoals met dit exemplaar.
Ik heb ‘m nu nog winters gecombineerd met een wollen trui en vest maar je kan er echt alle kanten mee op.

Dus echt een tip voor iedereen! Fijne basics heeft iedereen nou eenmaal nodig 🙂

Je shopt ‘m hier

 

 

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie